Redactia.ro
Home » Știri » Guvernul a tăiat de pe listă promisiunea aşteptată de milioane de români. Ratele nu vor fi amânate cu 12 luni

Guvernul a tăiat de pe listă promisiunea aşteptată de milioane de români. Ratele nu vor fi amânate cu 12 luni

Sursa foto: Playtech.ro

Românii așteptau cu nerăbdare această schimbare, promisă de guvern. Peste 4 milioane de români aveau speranța că se vor descurca cu cheltuielile prin această decizie.

Vești proaste de la guvern!

Măsura de amânare a ratelor cu 12 luni a fost respinsă. Angajamente luate față de popor au fost total eliminate de pe listă. În schimb, oamenii din țara noastră primesc alte ajutoare, spun guvernanții.

Guvernul a refuzat să amâne ratele cu 12 luni

Deși românii au anticipat acest lucru, guvernul a decis să renunțe la idea de amânare a dobânzilor cu 12 luni. În schimb, oamenii vor beneficia de alte ajutoare de stat la care s-a angajat țara noastră, dar nu numai.

În urmă cu aproximativ o săptămână, guvernul a promis să amâne ratele cu 12 luni, dar acum a fost anunțată o dezmințire a deciziei. Nu au posibilitatea să facă aceste demersuri și astfel propunerea a fost scoasă de pe listă. Totuși, potrivit Observatornews.ro, românii vor primi un alt ajutor în această perioadă dificilă.

Cum vrea Guvernul să scoată România din criză?

Unul dintre angajamentele primite de români a fost scos de pe listă de guvern. Cu toate acestea, oamenii vor primi alt ajutor, promite guvernul. Astfel  că se vor face schimbări pozitive cu scopul de a-i ajuta pe români. Aceste măsuri valorează 18 miliarde de lei.

Executivii vor da ajutoare în valoare de 18 miliarde de lei. Peste 4 milioane de români au primit vouchere în valoare de 50 de euro, care vor fi folosite pentru a cumpăra alimente de bază. Cu toate acestea, asistența este oferită românilor o dată la două luni și se aplică pentru cei cu venituri mici.
De asemenea, de la 1 iunie, oamenii vor primi între 600 și 690 de lei pe lună. A fost declarat un salariu minim de 3.000 de lei, venitul brut, pentru industria alimentară și agricolă.

Potrivit primelor informații, din toate fondurile, peste 7 miliarde sunt primite prin UE din perioada 2006-2020, sumă care nu a fost cheltuită până în prezent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: