Redactia.ro
Home » Știri » Guvernul Orban face bilanțul la două luni de la preluarea mandatului

Guvernul Orban face bilanțul la două luni de la preluarea mandatului

Ludovic Orban

PNL a realizat un bilanț oficial, la două luni de la preluarea Guvernului. Printre realizările enumerate de liberali se numără creșterea salariului minim, eliminarea split TVA, eliminarea supraaccizei la carburanți, debirocratizarea învățământului, dar și desecretizarea dosarului 10 august.

„Principalele realizări ale guvernului PNL, în doar două luni de la preluarea mandatului: Am eliminat supraimpozitarea contractelor part-time; Am eliminat supraacciza la carburanți; Am crescut salariul minim; Am înghețat salariile demnitarilor ca să nu fie recalculate odată cu creșterea salariului minim;

Am eliminat split TVA; Am început procesul de desființare a secției speciale; Am demarat procesul de digitalizare a ANAF și a MFP; Am abrogat OUG 51, pentru că siguranța copiilor este mai presus de orice; Am debirocratizat învătământul; Am semnat contractul de finanțare pentru primul spital regional din România”, a scris PNL pe Facebook.

Marcel Ciolacu, anunț oficial despre moțiunea de cenzură

Principalele realizări ale guvernului #PNL, în doar două luni de la preluarea mandatului:↗️ Am eliminat…

Publicată de PNL Bucuresti pe Duminică, 5 ianuarie 2020

Totodată, liberalii subliniază că au asigurat cheltuielile necesare pentru funcționarea administrației în 1680 de localități. De asemenea, Guvernul a mai adăugat că a crescut bugetul Sănătății cu 2,4 miliarde de lei.

„Am plătit concediile medicale, restante de 8 luni; Am desecretizat dosarul 10 august; Am rambursat TVA, restant din luna aprilie și am asigurat Cash Flow-ul firmelor; Am plătit facturile proiectelor derulate prin PNDL, finalizate și verificate; Am prorogat plata pensiilor speciale pentru primari; Am crescut bugetul pentru Educație de la 36 miliarde lei la 38 miliarde lei; Am corectat prevederile toxice ale OUG 114; Am salvat Pilonul 2 de Pensii; Am micșorat cu 30% subvenția acordată partidelor politice;Am transparentizat Guvernul României”, se mai arată în postarea PNL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: