Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gwen Stefani, de nerecunoscut după operațiile estetice! Și-a distrus chipul!

Gwen Stefani, de nerecunoscut după operațiile estetice! Și-a distrus chipul!

GALERIE FOTO (4) Gwen Stefani, operatii estetice

Gwen Stefani este criticată pentru faptul că a apelat la operațiile estetice. Mulți dintre fanii artistei sunt de părere că aceasta nu mai are chipul angelic de altădată. Iată ce intervenții și-ar fi făcut cântăreața.

Gwen Stefani, de nerecunoscut după operațiile estetice! Și-a distrus chipul!

Gwen Stefani ar fi apelat la operațiile estetice, sunt de părere fanii cântăreței. La cei 50 de ani, artista a ajuns de nerecunoscut din cauza intervențiilor, iar frumusețea de altădată a dispărut. Chipul îi este vizibil modificat și s-a văzut acest lucru la un eveniment, de anul trecut, la care a luat parte alături de iubitul său, Blake Shelton, informează Libertateapentrufemei.ro

Printre schimbările pe care Gwen Stefani și le-a făcut sunt: botoxul, injecţiile în buze, peelingul facial, rinoplastie şi faţetele dentare. Fanii mai cred că din cauza acestora, Gwen Stefani are un chip lipsit de elasticitate. Pe rețelele de socializare, reacțiilor lor au fost destul de dure.

„Ce s-a întâmplat cu fața lui Gwen Stefani”, „Prea multe intervenții cosmetice”, „Ce și-a făcut Gwen Stefani la față. Operațiile estetice au dat greș”, „Gwen Stefani încetează cu operații estetice/ botox pe fața ta frumoasă(cândva). Ai început să arăți artificială ca Madonna”, „Fața lui Gwen Stefani e 99% botox și 1% piele”, „Fața frumoasă a lui Gwen Stefani nu se mai mișcă deloc. Mă întristează așa rău. De ce ai făcut asta, era atât de frumoasă”,  „Fața lui Gwen Stefani e înghețată. Nu-mi place”, „E de nerecunoscut. Rușine”, au reacționat imediat fanii pe Twitter.

Gwen Stefani și-a uimit fanii cu aparitia ei la premiile Grammy. A exagerat cu operațiile estetice

Însă, artista nu a comentat niciodată nimic, despre operațiile estetice. Însă, acestea există cu siguranță, dacă stăm să analizăm felul cum arăta Gwen înainte și cum arată în prezent.

 

Operațiile estetice, destul de dăunătoare pentru unii

Operațiile estetice pot fi un adevărat eșec pentru alte persoane. De exemplu, un tânăr din Marea Britanie, obsedat de Kim Kardashian, și-a făcut 50 de operații estetice pentru a semăna cu focoasa americancă. Nu doar că a ajuns de nerecunoscut, dar transformarea sa este una horror.

Deși este criticat, tânărul pe nume Jordan Parke, nu are nicio problemă. Ba chiar se amuză.

”Iubesc totul la ea. Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Tenul, părul ei, totul este perfect!.Râd atunci când oamenii încearcă să mă insulte spunându-mi că sunt de plastic. Oare ei cred că îmi doresc să arăt natural? Dacă asta aş fi vrut, mi-aş fi cerut banii înapoi” a spus Jordan Parke.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: