Redactia.ro
Home » Monden » Gwyneth Paltrow, pictorial incendiar la 49 de ani. Actrița are un trup de zeiță

Gwyneth Paltrow, pictorial incendiar la 49 de ani. Actrița are un trup de zeiță

GALERIE FOTO (7) Gwyneth Paltrow, pictorial incendiar la 49 de ani.

Gwyneth Paltrow, pictorial incendiar la 49 de ani. Celebra actriță s-a pozat goală în cadă, cu ocazia împlinirii vârstei de 49 de ani. Gwyneth Paltrow a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas uluiți de trupul acesteia.

Gwyneth Paltrow, pictorial incendiar la 49 de ani. Actrița are un trup de zeiță

Gwyneth Paltrow, pictorial incendiar la 49 de ani. Pe 27 septembrie, actrița Gwyneth Paltrow a împlinit 49 de ani, iar cu această ocazia a pozat complet dezbrăcată în cadă. Vedeta nu este deloc machiată și își ascunde sânii cu mâinile, iar părul și l-a strâns într-un coc deasupra capului.

Actrița a postat imaginea pe rețelele de socializare, primind mii de aprecieri și comentarii în care internauții o felicitau. Fără doar și poate, actrița are la cei 49 de ani, un trup de zeiță. Starul are grijă asupra alimentației, declarând că nu mănâncă deloc dulciuri și mânâncă puțină carne. De asemenea, Gwyneth a spus că nu consumă alcool, iar pentru a nu se îngrășa merge des la sală. Actualul soț, Brad Falchuk i-a scris un mesaj emoționant la aniversarea sa.

Gwyneth Paltrow, goala la 49 de ani

Gwyneth Paltrow s-a iubit cu Brad Pitt și Ben Affleck

Gwyneth Paltrow este căsătorită de trei ani cu Brad Falchuk, dar la câteva săptămâni de la nunta, vedeta declara că în viața ei au avut loc schimbări majore. Aceasta a intrat la menopauză în urmă cu trei ani, motiv pentru care a avut stări diferite. ”Din senin, sunt nervoasă fără motiv. Am toane. Simt din plin schimbările corpului meu. Îmi amintesc când a intrat mama la menopauză şi a făcut din asta un mare eveniment. A fost multă mâhnire, multe trăiri”, a povestit starul hollywoodian. Aceasta s-a confruntat cu bufeuri, schimbări emoționale și dereglări la nivelul menstruației.

Într-un interviu acordat realizatorului de radio Howard Stern,Gwyneth Paltrow a vorbit despre relațiile sale amoroase. Aceasta a declarat că nu a fost pregătită pentru o relație cu Brad Pitt, deși cei doi au fost împreună timp de trei ani, după ce s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare ale thrillerului „Seven“.„Cu siguranţă m-am îndrăgostit de el. Era atât de frumos şi de drăguţ. Adică, era Brad Pitt! Eu, în schimb, eram un copil, aveam 22 de ani când ne-am cunoscut. Abia la 40 de ani am reuşit să-mi dau seama de anumite lucruri. Nu poţi lua o asemenea decizie (referire la casătorie – n.red.) când ai 22 de ani. Nu eram pregătită, iar el era prea bun pentru mine. Eu nu ştiam ce fac“, a explicat artista, citată de „Vanity Fair“.

Gwyneth Paltrow si Brad Pitt

De asemenea, Gwyneth a avut o relație amoroasă cu actulul iubit al lui Jennifer Lopez, Ben Affleck. Cei doi au fost împreună trei ani, iar de-a lungul relației au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări. „Nu era deloc într-o perioadă bună a vieţii lui pentru a avea şi o parteneră. Cred că mama şi tata apreciau că era foarte inteligent, talentat şi amuzant. L-au plăcut, dar nu au avut nicio problemă atunci când ne-am separat“, a mai spus aceasta.

Gwyneth Paltrow si Ben Affleck

În perioada adolescenței, actrița obișnuia să iasă la întâlniri doar cu băieti care arătau bine. Gwyneth a fost căsătorită cu muziciamnul Chris Martin, împreună cu care are doi copii, Apple și Moses. Cei doi au divorțat în 2016, după 13 ani de la căsnicie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: