Redactia.ro
Home » Știri » Hannah Gutierrez Reed este trasă la răspundere pentru incident. Ea susține că nu știe cum au ajuns gloanțele mortale în pistolul lui Alec Baldwin

Hannah Gutierrez Reed este trasă la răspundere pentru incident. Ea susține că nu știe cum au ajuns gloanțele mortale în pistolul lui Alec Baldwin

Hannah Gutierrez Reed este trasă la răspundere pentru incident. Ea susține că nu știe cum au ajuns gloanțele mortale în pistolul lui Alec Baldwin

Hannah Gutierrez Reed este considerată vinovată de accidentul mortal provocat de actorul Alec Baldwin. În urma perchezițiilor făcute de oamenii legi, 600 de dovezi au fost strânse de pe platourile de filmare, inclusiv aproximativ 500 de cartușe, gloanțe reale și trei arme de foc.

Hannah Gutierrez Reed este trasă la răspundere pentru incident

Armurierul filmului „Rust”, Hannah Gutierrez Reed, vârstă de 24 de ani, este considerată vinovată de accidentul mortal provocat de actorul Alec Baldwin, însă suține că în ziua respectivă s-a asigurat că arma este încărcată cu gloanțe de recuzită.

Conform celor declarate, ea a subliniat că nu știa că pistolul are muniție reală. În urma perchezițiilor făcute de oamenii legi, 600 de dovezi au fost strânse de pe platourile de filmare, inclusiv aproximativ 500 de cartușe, gloanțe reale și trei arme de foc. Armuriera riscă să fie condamnată la ani grei de închisoare dacă este vinovată. Cunoscuții acesteia au vorbit despre cât de devastată este Hannah în urma morții Halynei Hutchins.

„În primul rând, Hannah ar dori să transmită cele mai profunde şi sincere condoleanţe familiei şi prietenilor Halynei. Era o femeie care oferea inspiraţie, pe care Hannah o admira.”, a declarat avocatul Jason Bowles.

Avocatul acesteia neagă tot ce a apărut în presă

Avocatul acesteia a transmis că tot ceea ce s-a spus despre Hannah în presă este neadevărat, iar ea este nevinovată de neglijență în exercitarea atribuțiilor.

„Acest platou nu ar fi fost niciodată compromis dacă nu ar fi fost introdusă muniţie reală. Hannah nu ştie de unde au apărut gloanţele reale.”, a adăugat el.

Din cauza incidentului, producția filmului este nesigură, iar oamenii legii lucrează din greu pentru a identifica vinovatul.

„Toată producţia a devenit nesigură din cauza diverşilor factori, inclusiv lipsa şedinţelor pentru siguranţă. Nu a fost vina lui Hannah.”, a transmis avocatul.

Asistentul filmului, David Halls, a recunoscut în fața anchetatorilor că nu a verificat dacă arma avea gloanțe de recuzită, dar cu toate astea îl asigurase pe actor că este sigură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: