Redactia.ro
Home » Monden » Ultima imagine cu Halyna, femeia ucisă de actorul Alec Baldwin. Ce părere are electricianul șef de la filmări despre evenimentul tragic

Ultima imagine cu Halyna, femeia ucisă de actorul Alec Baldwin. Ce părere are electricianul șef de la filmări despre evenimentul tragic

GALERIE FOTO (3) Ultima imagine cu Halyna, femeia ucisă de actorul Alec Baldwin.

Ultima imagine cu Halyna, femeia ucisă de actorul Alec Baldwin. Celebrul actor trece prin momente cumplite după ce a ucis, accidental o femeie și a rănit un bărbat în timpul filmărilor peliculei ”Rust”. Electricianul șef care a participat la filmări a făcut dezvăluiri șocante despre condițiile de lucru, publicând și ultima imagine cu directoarea de imagine Halyna Hutchins înainte de fi împușcată mortal.

Ultima imagine cu Halyna, femeia ucisă de actorul Alec Baldwin. Ce părere are electricianul șef de la filmări despre evenimentul tragic

Ultima imagine cu Halyna, femeia ucisă de actorul Alec Baldwin. Moartea fulgerătoare și tragică a directoarei de imagine Halyna Hutchins a șocat întreaga lume. Actorul Alec Baldwin a împușcat accidental doi oameni în timpul filmărilor peliculei ”Rust”. Electricianul șef de la filmări, Serge Svetnoy, a făcut câteva dezvăluiri șocante despre condițiile de lucru și a publicat ultima imagine cu Halyna, înainte de a fi ucisă accidental de Alec Baldwin. Bărbatul a acuzat alegerile producătorilor de a face economii angajând oameni fără experiență.

Mai exact, Serge a declarat că producătorii filmului au angajat persoane cu puțină experineță în posturi importante pentru siguranța celor implicați. Svetnoy a fost cel care a ținut-o în brațe pe Halyna în ultimele ei clipe de viață, după ce a fost împușcată mortal de actorul Alec Baldwin. ”Da, am stat chiar lângă Halyna, umăr lângă umăr, în timpul acelei împușcături fatale, care i-a curmat ei viața și l-a rănit pe Joel Souza. Am ținut-o în brațe în timp ce ea era pe moarte. Sângele ei a fost pe mâinile mele.Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu, prin ceea ce au trecut soțul ei Matt Hutchins, fiul ei Andros și actorul Alec Baldwin, căruia i s-a dat arma pe platoul de filmare. Trebuie să trăiască cu gândul că a luat viața unui om din cauza unor neprofesioniști”, a spus acesta.

Alec si Halyna impreuna cu actorii filmului Rust

Ultima imagine în viață cu Halyna

Bărbatul a mai spus că Gutierrez-Reed, cea care a încărcat pistolul Colt de epocă a lui Baldwin este prea tânără pentru această slujbă care poate deveni periculoasă. Svetnoy a publicat ultima imagine cu Halyna în viață, în timp ce repetau pentru scena din biserică. „Aceasta este ultima fotografie cu Halyna pe platou.” În imagine, Halyna ține controlează o cameră în timp ce Baldwin stă costumat, înconjurat de membrii echipajului. „Persoana care trebuia să verifice arma la fața locului nu a făcut acest lucru; persoana care trebuia să anunțe că o armă încărcată se afla pe platou nu a făcut acest lucru; persoana care trebuia să verifice această armă înainte de a o aduce pe platou nu a făcut-o. Iar REZULTATUL ESTE MOARTEA UNUI OM!Sunt sigur că am avut profesioniști în fiecare departament, mai puțin în unul singur – departamentul care era responsabil cu armele.

Sub nicio formă o femeie de 24 de ani nu poate fi un armurier profesionist; sub nicio formă o prietenă de-a ei de aceeași vârstă, de la școală, din vecini, de pe Instagram sau mai știu eu de unde, nu poate fi un profesionist în acest domeniu”, a scris Svetnoy.

Ultima imagine in viata cu Halyna

Specialistul a făcut un apel în mediul online, pentru ca un asemenea eveniment tragică să nu mai aibă loc. Colegul Halynei le recomandă producătorilor să angajeze oameni responsabili și pregătiți în filmarea unui nou proiect. ”Uneori, pentru a face economii, angajezi oameni insuficient calificați în posturi complicate și periculoase, riscând astfel viața celorlalți. Înțeleg că trebuie să te bați pentru buget, dar nu poți permite ca așa ceva să se întâmple.

În orice departament ar trebui să fie cel puțin un profesionist care să-și cunoască meseria. Acest lucru este absolut necesar pentru a evita o tragedie ca aceasta. Cu toții am iubit-o pe Halyna. Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul!”, a încheiat Serge Svetnoy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: