Redactia.ro
Home » Monden » Hâtz, Johnule! Câte clase are Dorian Popa? Nu e aşa cum te aşteptai

Hâtz, Johnule! Câte clase are Dorian Popa? Nu e aşa cum te aşteptai

Dorian Popa

Dorian Popa nu este talentat doar la actorie și cântat. Acesta a fost pasionat și de… școală! Iată ce studii are, de fapt, faimosul artist.

Ce studii are Dorian Popa. Nu te-ai fi așteptat

Chiar dacă viața lui profesională este legată de domenii ale artei, adică actorie și muzică, drumul pe care l-a parcurs Dorian Popa în cariera sa academică a fost cu totul altul. Se pare că acestuia i-a plăcut școala, pentru că după terminarea liceului, Dorian Popa a decis că vrea să urmeze în continuare și o facultate.

Astfel, el s-a înscris la Academia de Studii Economice București și a terminat-o cu brio. La bază, Dorian Popa este, așadar, economist!

Chiar dacă nu a practicat niciodată în acest domeniu, alegând să joace în serialul „La La Band”, iar apoi să se axeze pe cariera sa muzicală și canalul de YouTube, Dorian Popa este sigur și că poate avea acest job, de economist.

De ce nu poate Dorian Popa să facă copii

Dorian Popa nu poate avea copii, iar motivul este unul simplu. El ia mai multe suplimente pentru sport și acestea nu sunt deloc compatibile cu conceperea unui bebeluș

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a spus Dorian Popa.

La rândul ei, Claudia Iosif, iubita artistului a povestit că își doresc copii și chiar să adopte.

„Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred că am spus asta până acum. Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta.Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate”, a povestit Claudia Iosif, iubita lui.

Dorian Popa își răsfață familia

Dorian Popa nu se uită la bani atunci când este vorba de familia lui. Acesta a cumpărat trei mașini de lux pentru el, iubita lui și mama sa.

„Este un Mercedes GLE 53 AMG. Ce mă bucură cel mai mult e că Doamne Doamne m-a ajutat să îmi iau o mașina AMG, care este altceva decât un Mercedes normal. Cei pasionați știu. Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret. Mă bucur foarte mult de ea și pentru că e o mașină atât de frumoasă și pentru că brandul este unul atât de puternic, am mai luat încă un Mercedes decapotabil și pentru Babs (n.r. iubita lui, Claudia Iosif), și una pentru Mamișor, pentru că vreau să știu că toată lumea este motorizată și că toată lumea și-a îndeplinit câte un vis atâta timp cât eu sunt în viață și alături de familia mea”, a spus Dorian Popa pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: