Redactia.ro
Home » Sport » Helmut Duckadam și-a dat din nou demisia! A renunțat la noul post după doar câteva zile

Helmut Duckadam și-a dat din nou demisia! A renunțat la noul post după doar câteva zile

Helmut Duckadam, demisie, FCSB

”Eroul de la Sevilla” primise un post de consilier pe probleme de sport a Președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. Totul a durat doar 5 zile.

Helmut Duckadam a renunțat și la noul post pe care îl primise în politică. Deși în momentul în care a acceptat propunerea era foarte încântat, la numai câteva zile s-a răzgândit. Fostul portar a explicat de ce a luat această decizie.

“Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna. Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.
Din păcate, invidia și răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție. Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!”, a scris Duckadam pe Facebook.

Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB la TV

Gigi Becali a făcut scăderi salariale consistente din cauza pandemiei de coronavirus. Nici Duckadam, care era președinte de imagine la FCSB de 10 ani nu a scăpat. Salariul său a fost redus la 2.000 pe lună. În ziua meciului cu CFR Cluj, acesta a anunțat în direct la o emisiune că își dă demisia.

“Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. Mai bine să pleci decât să te dea afară! E mai onorabil M-a sunat domnul Argăseală acum trei săptămâni ca să îmi spună să întrerupem contractul, dar patronul a zis să rămân”, a spus Duckadam, la Digi Sport.

Acum, după ce a renunțat și la post de consilier pe probleme de sport a Președintelui Senatului României, ”Eroul de la Sevilla” spune că vrea să se retragă din viața publică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: