Redactia.ro
Home » Monden » Horia Brenciu, adevărul despre relația cu soția sa: ”Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”

Horia Brenciu, adevărul despre relația cu soția sa: ”Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”

Horia Brenciu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dă din casă. El a dezvăluit care este relația lui cu soția sa, Alice Dumitrescu. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți din 2014.

Horia Brenciu, adevărul despre relația cu soția sa

Horia Brenciu este căsătorit din 2014 cu Alice Dumitrescu și împreună au patru copii. Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Protv care este relația cu soția lui, informează ciao.ro.

Horia Brenciu se simte împlinit la cei 48 de ani. El spune că, deși mai sunt certuri între el și Alice Dumitrescu, nu are de gând să se despartă de soția sa. De altfel, consideră firești certurile dintr-un cuplu.

”Nu mă despart de nevastă-mea. Și noi ne mai certăm. Un cuplu normal se ceartă… Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”, a spus Horia Brenciu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Horia Brenciu a dezvăluit marele secret al căsniciei sale. Ce face soția, de fiecare dată - IMPACT

De asemenea, cu timpul artistul și-a descoperit și o nouă pasiune. De un an joacă tenis.”Am început din dorința de a mulțumi pe cineva. (…) În primul an am rupt trei rachete de nervi” a mai spus Horia Brenciu la ”Vorbește Lumea.”

Si desi multa lume comenteaza legat de faptul ca Alice este mai mare decat artistul, ei se iubesc foarte mult si se bucura de familia minunata pe care au intemeiat-o.

Unul dintre exemple este chiar un comentariu care a aparut pe retelele de socializare, la una dintre fotografiile in care apare juratul Masked Singer, alaturi de sotia lui. Internautul i-a reprosat lui Horia ca Alice este prea batrana pentru el.

„Batrana pentru tine Horia…Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, i-a scris cineva, iar cantaretul i-a raspuns imediat: „Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva”.

Horia Brenciu a dezvaluit, pentru unica.ro, ca sotia i-a fost producatoare timp de multi ani, iar dupa un timp i-a devenit din nou sefa. Sotia sa, Alice, este la conducerea Academiei de Arte Horia Brenciu.

Drama lui Horia Brenciu

În pofida succesului profesional și al familiei frumoase, Horia Brenciu ascunde o dramă. Mama sa a murit de cancer când el avea doar 11 ani.

Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a mai spus Horia Brenciu într-un alt interviu.

Horia Brenciu are un frate cu care nu ține legătura

Puțini știu că Horia Brenciu are și un frate care numește Marius Brenciu. El este un tenor cunoscut peste hotare și cântă pe marile scene ale lumii. El nu locuiește în România, ci în străinătate, mai exact în Belgia, acolo unde și-a întemeiat și o familie. Lui Marius Brenciu nu-i plac aparițiile în mass-media, de aceea i-a cerut lui Horia Brenciu să nu mai vorbească despre el.

”Într-o lume deznădăjduită, familia reprezintă adevarata ancora pentru sufletele noastre. De aceea, vreau să vă vorbesc puțin despre Marius Brenciu, fratele meu. S-a născut azi, cu 47 ani in urmă. Lui ii datorez faptul că am studiat pian și apoi canto și tot lui îi creditez admirația mea pentru operă si operetă. Marius este tenor, fiind o voce cunoscută în multe colțuri ale lumii. Detestă când vorbesc despre el. Am pus asta, de fiecare data, pe seama modestiei lui exacerbate. Mau, te iubesc! La mulți ani frumoși și sănătoși, oriunde ai fi”, i-a urat Horia Brenciu fratelui său, Marius Brenciu, de ziua acestuia de naștere.

De altfel, Horia Brenciu a spus că respectă intimitatea fratelui său, Marius Brenciu.

”Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”,  a mărturisit Horia despre Marius Brenciu, într-un interviu.

fratele-lui-horia-brenciu-tenor-celebru-peste-hotare-video-oJbJIP

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: