Redactia.ro
Home » Monden » Horia Brenciu, un tătic împlinit! Artistul și-a sărbătorit fiica de Sfânta Mina

Horia Brenciu, un tătic împlinit! Artistul și-a sărbătorit fiica de Sfânta Mina

GALERIE FOTO (4) Horia Brenciu, un tătic împlinit!

Horia Brenciu, un tătic împlinit! Cu ocazia cinstirii Sfântului Mare Mucenic Mina, artistul și-a sărbătorit fiica cea mică, Mina. Horia Brenciu a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare, dar și un mesaj special pentru fiica sa.

Horia Brenciu, un tătic împlinit! Artistul și-a sărbătorit fiica de Sfânta Mina

Horia Brenciu, un tătic împlinit! Horia Brenciu este un tătic fericit, cu o familie mare, mai ales după ce a ales să se căsătorească cu Alice Dumitrescu și să înfieze un băiețel, pe nume Toma. Joi, artistul și-a sărbătorit fiica cea mică, pe Mina, cu ocazia cinstirii Sfântului Mare Mucenic Mina. Solistul a postat o imagine cu chipul fiicei sale, însoțită de un mesaj emoționant. „Mina, sfânta Mina! La mulți ani, iubirea mea!”.

Mina, fiica lui Horia Brenciu

Mina a fost serbată la dublu luna aceasta, întrucât pe 1 noiembrie, a împlinit 9 ani, iar frații și părinții i-au făcut multe cadouri. Horia Brenciu a trăit momente intense în perioada când Mina a venit pe lume. Artistul a făcut o declarație memorabilă la avea vreme. „Are două surori minunate, 2 părinţi simpatici, 3 pisici răsfăţate, o bonă şi 3,400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulţumeşte foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părtile. O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toata lumea e bine sănătoasă şi DA, cântă de când s-a născut!”.

Horia Brenciu impreuna cu Mina si Toma
Horia Brenciu si familia sa

Horia Brenciu, despre decizia de a înfia un copil

Horia Brenciu a vorbit deschis despre decizia de a înfia un copil, mărturisind că procedura de a-l adopta pe Toma a durat aproximativ trei ani. ”Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: Nu-l avortează, îl vrem noi!. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă.Am făcut toate hârtiile necesare. Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, povestea Horia Brenciu.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au patru copii, trei fete și un băiat, dintre care doar unul este biologic, pe Mina. Horia a declarat în nenumărate rânduri că și-a dorit o familie numeroasă, lucru care s-a și împlinit. „Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea”, a declarat Horia Brenciu în urmă cu ceva timp. Soția artistului mai are două fiice din prima căsnicie, iar Horia Brenciu are o relație specială cu cele două.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: