Redactia.ro
Home » Monden » Horia Moculescu a trecut prin clipe cumplite! Compozitorul a fost cărat pe brațe și a refuzat intervenția medicilor

Horia Moculescu a trecut prin clipe cumplite! Compozitorul a fost cărat pe brațe și a refuzat intervenția medicilor

Horia Moculescu a trecut prin clipe cumplite! Compozitorul a fost cărat pe brațe și a refuzat intervenția medicilor

Horia Moculescu a trecut prin clipe cumplite din cauza bolii de care suferă. Compozitorul, în vârstă de 84 de ani, a avut recent un episod grav care i-a implicat pe medici.

Horia Moculescu a trecut prin clipe cumplite! Compozitorul a fost cărat pe brațe și a refuzat intervenția medicilor

Horia Moculescu se confruntă de ceva timp cu mai multe probleme de sănătate. Marele compozitor, în vârstă de 84 de ani, duce lupte aprige cu afecțiunile de care suferă. Recent, acesta a trecut printr-un episod îngrozitor și totul s-a întâmplat la nunta unui prieten.

În urmă cu o lună, Horia Moculescu și fiica lui, Nidia, au mers împreună al nunta unui prieten de familie. În timpul evenimentului a avut loc o întâmplare terifiantă, iar protagonistul a fost chiar marele compozitor. Potrivit cancan.ro, ajuns de puțin timp la petrecere, artistului i s-a făcut rău, iar Nidia și restul invitaților au fost nevoiți să-l care pe brațe pentru a se retrage. De asemenea, se pare că acesta ar fi refuzat categoric să fie anunțată salvarea.

Horia Moculescu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în urmă cu un an, atunci când a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, însă și vârsta și-a spus cuvântul asupra stării compozitorului. Artistul a fost suspect de coronavirus și internat de urgență la spital. Din fericire, rezultatul testelor a dovedit că nu e vorba de virusul SARS-COV2 , ci a fost doar o răceală.

“Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructivă Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu, la momentul respectiv,  potrivit spynews.ro.

Boala cu care se luptă Horia Moculescu

Compozitorul Horia Moculescu are grave probleme de sănătate la cei 84 de ani. Alături îi este fiica sa, Nidia, cu care locuiește împreună. Nidia îl îngrijește cu tot ce are nevoie, pe tatăl său, care suferă de boală la plămâni BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică), potrivit playtech.ro. Boala de plămâni pe care o are Horia Moculescu este din cauza fumatului. Chiar el a recunoscut acest lucru, într-un interviu mai vechi.

”De afară aşa se vede, că sunt sănătos. Mie fumatul mi-a făcut atât de rău, încât eu, care am fost sportiv de performanţă, abia urc 20 de trepte. Sunt o ţintă, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică), o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuziasm, după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, povestea Horia Moculescu, la Antena Stars.

Deși este conștientă că tatăl ei este o persoană foarte cunoscută în țară, Nidia spune că îl vede ca pe un om normal. De altfel, mărturisește că acesta obișnuiește să stea mult timp în bucătărie, deoarece îi place să gătească.

”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar bucătarul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful”, afirma Nidia, într-un intervi pentru Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: