Redactia.ro
Home » Monden » Horia Moculescu, întâlnire cu fiica și fosta soție. Ce observație i-a făcut compozitorul Marianei Moculescu

Horia Moculescu, întâlnire cu fiica și fosta soție. Ce observație i-a făcut compozitorul Marianei Moculescu

GALERIE FOTO (3) Horia Moculescu, întâlnire cu fiica și fosta soție

Horia Moculescu, întâlnire cu fiica și fosta soție. După lungi scandaluri, familia Moculescu s-a reunit. Surprinzător, compozitorul s-a întâlnit cu Nidia și Mariana Moculescu, fosta lui soție. Cei doi pare că au îngropat securea războiului și au decis să se înțeleagă de dragul fiicei lor. Sincer și direct, Horia Moculeascu nu s-a putut abține să nu-i atragă atenția brunetei. Despre ce a fost vorba?

Horia Moculescu, întâlnire cu fiica și fosta soție. Ce observație i-a făcut compozitorul Marianei Moculescu

Horia Moculescu, întâlnire cu fiica și fosta soție. Ani la rând s-au acuzat și jignit, dar acum au decis să se împace. Horia Moculescu și fosta soție, Mariana au făcut pace și s-au întâlnit la masă. Alături de cei doi a fost și fiica lor, Nidia, care a fost fericită că părinții săi au îngropat securea războiului. În prezent, relația dintre compozitor și Mariana Moculescu este una bună și destul de apropiată încât să-și permită glumele și observații nu tocmai pozitive.

După ce i-a spus la mulți ani fostei soții, Horia Moculescu a fost de acord să se întâlnească cu mama fiicei sale. Cei doi s-au întâlnit la masă, după ani în care s-au acuzat reciproc. Horia și Mariana Moculescu s-au înțeles bine și au fost acompaniați de fiica lor, Nidia. Invitată într-o emisiune tv, bruneta a povestit cum s-a petrecut marele eveniment, mărturisind că fostul soț i-a făcut o observație referitoare la greutatea sa. „Am ieșit la restaurant toți și au mai venit și niște prieteni. Am fost invitată de Nidia, și Horia și-a dorit să mă revadă, în felul ăsta am stat de vorbă cu toții. (…) Noi suntem uniți prin faptul că există Nidia și faptul că avem amintiri”, a spus Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Mai mult, compozitorul i-ar fi spus fostei soții că nu s-ar fi căsătorit cu ea dacă ar fi arătat așa când s-au cunoscut. „Horia chiar mi-a spus că se bucură să mă revadă și mi-a făcut observație că m-am îngrășat. Mi-a spus că dacă aș fi fost așa când m-a cunoscut, niciodată nu s-ar fi uitat la mine. I-am spus: ”Horia, atunci aveam 18 ani, acum am o altă vârstă”. Am mai și glumit (…) M-a condus până la jumătatea drumului, unde mi-a sărutat mâna și ne-am luat la revedere”, a dezvăluit Mariana.

Mariana Moculescu îi ascultă sfatul fostului soț

Deși nu mai sunt împreună, Mariana Moculescu ține cont de sfaturile primite din partea fostului soț. După ce Horia Moculescu i-a spus să mai slăbească, bruneta este motivată să mai piardă din greutate. Mariana deja a început antrenamentele pentru a slăbi. „Mi-a spus că vrea să mă revadă când sunt slabă. M-a motivat. Am mers la spa, la saună, la bicicletă în apă, fac și aerobic, mă abțin de la anumite mâncăruri”, a mai spus aceasta.

În urmă cu ceva timp, Mariana Moculescu a declarat că și-ar dori ca viitorul ei partener de viață să aibă câteva dintre calitățile pe care fostul soț le-a avut. ”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: