Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Moculescu, clipe de coșmar alături de fostul iubit. A fost amenințată cu moartea

Mariana Moculescu, clipe de coșmar alături de fostul iubit. A fost amenințată cu moartea

GALERIE FOTO (6) Mariana Moculescu, clipe de coșmar alături de fostul iubit

Mariana Moculescu, clipe de coșmar alături de fostul iubit. Fosta soție a lui Horia Moculescu a făcut dezvăluiri șocante despre experiența traumatizantă prin care a trecut în Italia, alături de fostul ei iubit. Bruneta a fost amenințată cu moartea de fostul său iubit, Massimiliano.

Mariana Moculescu, clipe de coșmar alături de fostul iubit. A fost amenințată cu moartea

Mariana Moculescu, clipe de coșmar alături de fostul iubit. Fosta soție a lui Horia Moculescu a ales să plece din România în urmă cu mai bine de zece ani. Mariana a plecat în Italia, unde l-a cunoscut pe Massimiliano Lorenzini. Părea că soarele a apărut din nou pe strada ei, erau îndrăgostiți și plănuiau să își petreacă tot restul vieții împreună. Ei bine, lucrurile s-au schimbat brusc, iar bruneta avea să treacă prin cele mai traumatizante momente din viața ei.

Conform acesteia, fostul iubit ar fi înșelat-o de mai multe ori, iar relația devenea tot mai toxică. Mariana a declarat că Massimiliano era un bărbat agresiv și nu suporta să fie acuzat de infidelitate.”A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că, dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el. El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. De foarte multe ori aceste persoane nici nu știu că sunt astfel, dar eu cu experiența mea de viață îmi dădeam seama că mă înșală și dacă i-am atras atenția o dată, de două ori, a devenit agresiv.”, a declarat Mariana Moculescu.

Marian Moculescu, amenințată cu moartea

Fosta soție a celebrului artist a menționat că Massimiliano ar fi amenințat-o cu moartea, motiv pentru care l-a denunțat la poliție. La scurt timp, Mariana și-a luat inima în dinți și și-a făcut bagajele și a plecat. Acum a revenit în România și a reușit să se împace cu fiica sa, Nadia și a reluat legătura și cu fostul soț, Horia Moculescu. ”Toți știau că relația lui e cu o femeie româncă. Existau prejudecăți. Când am făcut denunțul, toți s-au agitat: «Cum adică? O româncă ți-a făcut ție denunț și locuiește cu tine în casă? Asta e chiar culmea». I-am făcut denunț pentru agresivitatea asta, că mi-a pus mâna în gât. Nu de prima oară, nici de a doua oară, dar a treia oară deja a fost culminant”, a declarat Mariana Moculescu.

Schimbarea se vede și pe chipul acesteia. Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de ani a recunoscut că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a scăpa de unele imperfecțiuni. Aceasta și-a pus acid hialuronic în buze și botox la nivelul frunții. „Îmi doresc să mă reinventez, să-mi fac niște intervenții estetice. Mi-aș dori ceva, să fiu mai frumoasă, să reîntineresc. O intervenție de întinerire a feței, o liposcuție la burtică, niște acid hialuronic, puțin botox.Nidia este și ea alături de mine, își dorește foarte mult să vadă că ies din pasa asta proastă”, a declarat Mariana Moculescu. De asemenea, Marian își dorește să slăbească 10-15 kilograme,pentru că s-a îngrășat peste 20 de kilograme. Întrebată dacă își dorește să-și pună implant mamar, bruneta a spus că nu va apela la această intervenție pentru că mama sa a murit de cancer la sân.