Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 15 iulie 2020. O zodie are noroc la bani

Horoscop 15 iulie 2020. O zodie are noroc la bani

horoscop

Horoscop 15 iulie 2020. Zodiile au parte de o zi plină de neliniști. Cerul care până acum părea negru pare că acum începe să se însenineze, dar unele probleme tot le dau bătai de cap nativilor celor 12 zodii.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Berbec

Mergi înainte, orice ar fi! Acesta este sfatul pe care trebuie să îl urmezi și care te va ghida în această zi ce pare că nu se mai termină.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Taur

Provocarea zilei va fi să îți alegi cuvintele potrivite. Vrei să spui multe, dar s-ar putea să rănești pe cineva. Mai bine gândește-te de trei ori înainte să spui ceva.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Gemeni

Începi o relație nouă de prietenie cu cineva. Este momentul să te deschizi în fața altcuiva, îți va face bine sufletește.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Rac

Ai grijă cui îi povestești necazurile tale, sunt unii care îți doresc răul. Prietenii sunt, de multe ori, deghizați și au o mască de față atunci când sunt în prejma naostră.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Leu

Partenerul tău este mai rece, mai distant, iar acest lucru te face să suferi. Nimic nu poate fi mai rău fix în aceste momente când te simți singur și dezolat.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Fecioară

Afacerile tale merg mai bine ca niciodată, dar ar trebui să fii la fel de atent și cu persoana pe care o iubești. Arată-ți aprecierea mai des, fă un gest frumos, dacă îți pasă cu adevărat de persoana de lângă tine.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Balanță

Fiecare pentru el, acest lucru îți caracterizează grupul de prieteni în această perioadă. Nimeni nu mai pare să fie interesat de sentimente, care acum par călcate în picioare de toată lumea.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Scorpion

Ai parte de o ceartă foarte urâtă cu un membru al familiei, lucru care îți dă o dispoziție proastă, mai ales că ți-a spus niște lucruri care te pun pe gânduri.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Săgetător

Ai nevoie de un concediu și este foarte posibil să treci la treabă și să închiriezi un apartament la munte pentru acest weekend.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Capricorn

Ar trebui să fii mai degajat în relația cu partenerul tău. Dacă ai mereu nevoie de atenție nu vei face altceva decât să îl îndepărtezi.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Vărsător

Vorba multă, sărăcia omului! Este momentul să lași cuvintele și să treci, în sfârșit, la fapte.

Horoscop 15 iulie 2020 pentru Pești

Nativii acestei zodii au parte de o zi plină de provocări. Nimeni nu pare să te ajute, așa că trebuie să te descurci singur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: