Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 august 2022. Îți vei atinge obiectivele la timpul potrivit

Horoscop 17 august 2022. Îți vei atinge obiectivele la timpul potrivit

Horoscop 17 august 2022 – Berbec

Luna în Taur intră în cuadratură cu Venus în această dimineață, dragă Berbec, ceea ce ar putea să îți stârnească nesiguranța sau să te facă să te critici. Încearcă să nu-ți analizezi prea mult cuvintele, îmbrăcămintea sau manierele în acest moment, pentru că a te trage deoparte nu îți va face niciun bine. Din fericire, aceste vibrații vor începe să se disipeze pe măsură ce se apropie după-amiaza, oferindu-ți șansa de a-ți recăpăta recunoștința și de a aprecia frumusețea care se află în interiorul tău.

Horoscop 17 august 2022 -Taur

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, dulce taur, dându-ți permisiunea de a te mișca în ritmul tău, în timp ce îți prioritizezi dorințele și nevoile. Acest plasament luminos te va binecuvânta, de asemenea, cu o energie regală. Cu toate acestea, o conexiune dură între Luna și Venus te-ar putea pune temporar într-o stare de depresie, mai ales dacă te afli în mijlocul unor probleme de relații sau a unor tulburări emoționale.

Horoscop 17 august 2022 – Gemeni

Dimineața ar putea avea un început dificil, dragă Gemeni, deoarece Luna în Taur se află în cuadratură cu Venus. Acest schimb ceresc ar putea declanșa în tine o perspectivă pesimistă, ceea ce face important să îți supraveghezi atitudinea și să încerci să manevrezi departe de orice gând negativ care îți trece prin cap. Din fericire, această energie se va limpezi până la mijlocul după-amiezii, ajutându-vă să vă simțiți mai stabil și mai recunoscător la un nivel profund.

Horoscop 17 august 2022 – Rac

Luna în Taur intră într-o conexiune dură cu armoniosul Venus în această dimineață, dragă Racule, ceea ce te-ar putea face să te simți nesigur în cercul tău de prieteni. Deși este probabil ca aceste vibrații ciudate să se limpezească până după-amiază, ar putea fi o idee bună să te retragi din interacțiunile personale până când ambianța se luminează.

Horoscop 17 august 2022 – Leu

S-ar putea să te simți ciudat de nelalocul tău în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Taur se află în cuadratură cu Venus, care în prezent campează în semnul tău. Această turbulență cosmică se va simți deosebit de problematică în cadrul profesional, iar un sentiment de „sindrom al impostorului” te-ar putea face să îți diminuezi propria lumină. Din fericire, aceste vibrații ciudate vor dispărea pe măsură ce se instalează după-amiaza, oferindu-ți șansa de a-ți recupera curajul și puterea.

Horoscop 17 august 2022 – Fecioară

O dispoziție prea optimistă ar putea avea ca rezultat un deserviciu pentru tine astăzi, dragă Fecioară, deoarece Soarele Taurului se află în cuadratură cu Venus. Din nefericire, aceste vibrații ar putea, de asemenea, să te facă să intri în propria ta minte, supunându-te unor temeri sau anxietăți care, în mod normal, nu te-ar reține.

Horoscop 17 august 2022 – Balanță

S-ar putea să te găsești într-o dispoziție serioasă și tranzacțională în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna Taur se află în cuadratură cu Venus, conducătorul tău planetar. Acest climat cosmic te-ar putea face să devii hipersensibil la dezechilibrele din cercul tău social, ceea ce te-ar putea determina să te răzbuni pe oricine care te-a abordat în mod greșit în ultima vreme. Din fericire, te vei simți mai adunat pe măsură ce ziua înaintează.

Horoscop 17 august 2022 – Scorpion

Problemele din viața ta profesională și sentimentală s-ar putea manifesta în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna Taur intră într-un cuadrat cu Venus. Este posibil să începi să simți că limitele nu sunt respectate, ceea ce te-ar putea determina să te închizi emoțional. Din fericire, o energie armonioasă va umple aerul odată ce după-amiaza se instalează, iar acest aspect ciudat dispare de pe cerul tău.

Horoscop 17 august 2022 – Săgetător

S-ar putea să simți o deconectare între obiectivele tale și capacitatea ta de a le atinge în această dimineață, dragă Arcașule, deoarece Luna în Taur se află în cuadratură cu Venus. Deși se știe că ești unul dintre cei mai nerăbdători membri ai zodiacului, încearcă să nu te simți frustrat dacă nu ești atât de departe pe drumul tău pe cât ți-ar plăcea, păstrându-ți credința că îți vei atinge obiectivele la timpul potrivit.

Horoscop 17 august 2022 – Capricorn

O conexiune dură între Luna în Taur și Venus, axată pe estetică, te-ar putea face să-ți regândești imaginea în această dimineață, dragă Capricorn, amenințând să-ți dea peste cap ziua cu preocupări superficiale. Din fericire, te vei simți mai autentic cu tine însuți pe măsură ce se instalează după-amiaza, deși este total acceptabil să investești într-un stil nou dacă continui să simți incertitudine.

Horoscop 17 august 2022 – Vărsător

Tulburările personale te-ar putea găsi în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Taur se află în cuadratură cu Venus, orientată spre dragoste. Deși vei fi nerăbdător să îți exprimi orice dezamăgire care te apasă pe inimă, ar fi bine să te gândești bine la cuvintele tale înainte de a-ți exprima ceea ce simți, altfel ai putea crea probleme în cadrul relației tale. Din fericire, vibrațiile se vor simți mai ușoare până după-amiază, ajutându-te să îți recuperezi stabilitatea la nivel emoțional.

Horoscop 17 august 2022 – Pești

O conexiune dură între Luna Taurului și Venus ar putea să te facă să te simți suprasolicitat sau stresat în această dimineață, dragă Pești, așa că ai putea dori să-ți începi ziua prin meditație pentru a te ajuta să eliberezi de tensiune. Aceste vibrații ar putea duce, de asemenea, la dezorganizare, așa că ar fi înțelept să întocmești o listă cu îndatoririle tale pentru ziua de azi.

 

Sursa foto: cntraveller.in
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: