Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 martie 2020. Taurii au noroc

Horoscop 17 martie 2020. Taurii au noroc

Horoscop 17 martie 2020. Taurii au noroc

Citește horoscopul pentru 17 martie pentru toate zodiile. Previziuni 17 martie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ce zodii au noroc marți.

Horoscop 17 martie 2020. Ce previziuni prezintă astrologii pentru marți. Află de pe redactia.ro cele
mai noi previziuni astrologice
pentru zodia ta.

BERBEC

Vei avea parte de câteva momente destul de obositoare pe parcursul zilei. Te vei simți copleșit, poate chiar depășit de situație. Nu te răzbuna pe cei din jur, ci ai grijă să descoperi care e adevăratul motv al supărării tale. Încearcă meditația sau poate yoga.

TAUR

Ești printre zodiile norocoase ale zilei. Parcă totul iese cum ți-ai propus și îți îndeplinești niște taskuri pe care le amânai de ceva timp. Bucură-te de atmosfera plăcută de acasă și apreciază ceea ce ai primit de la astre!

GEMENI

Pentru tine, urmează o zi destul de complexă, cu suișuri și coborâșuri. În vreme ce primești o veste bună pe plan financiar, vei avea anumite neplăceri pe plan personal. Fii atent și la sănătatea ta!

RAC

Nu este o zi bună pentru a apleca urechea la ce zic cei din jur, așa că ai grijă pe cine bagi în seamă. Cel mai bine este să asculți interiorul tău și să îți urmărești propriul drum. Tu știi cel mai bine ce contează pentru tine!

17 martie previziuni pentru toate zodiile. Horoscop complet pentru marți

LEU

Vei avea parte de o surpriză din partea partenerului de viață. Te va ajuta să ieși din rutină și îți va demonstra că dragostea dintre voi e cea mai importantă. Ai grijă să nu fii delăsător cu sarcinile de serviciu.

FECIOARĂ

Există câțiva factori care îți pot transforma o dimineață foarte bună într-o zi de marți complet ruinată. Așa că ai grijă cu cine te conversezi în prima parte a zilei ca să nu îți strici complet starea.

BALANȚĂ

Ai grijă la problemele cu stomacul. Ai șanse mari să suferi de dureri, din cauza alimentației. Este un moment bun să consumi alimente cu probiotice care să îți protejeze sănătatea. Nu te lăsa pe o ureche când e vorba de starea ta de bine.

SCORPION

De fiecare dată când ai o problemă, parcă te cufunzi într-o stare de melancolie și de rutină. Încearcă să profiți de venirea primăverii și să îți aduni cele mai bune sentimente pentru a depăși stările negative.

SĂGETĂTOR

Ai grijă la conversațiile cu membrii mai vârstinici ai familiei tale. Se întrevăd conflicte puternice cu o persoană mai bătrână din jurul tău. Comunicarea este o parte esențială din ameliorarea conflictelor.

CAPRICORN

Vei fi extrem de atent la aspectul fizic. Simți nevoia de o schimbare la nivelul părului sau a hainelor, probabil influențat de venirea primăverii. Fă-ți un mic moft legat de aspectul fizic, căci îți va schimba complet și starea de spirit.

VĂRSĂTOR

Există șanse mari să fii afectat de gânduri negative și de stări depresive. Acordă-ți timp și nu fi prea dur cu tine. Meditează, fă yoga, gătește sau dedică-ți timp pentru un hobby care îți face plăcere.

PEȘTI

Ai noroc la bani, primești vești bune în sectorul financiar. Pentru tine, ziua de marți aduce 3 ceasuri bune și e posibil să primești câteva vești plăcute, care îți vor însenina ziua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: