Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 2 august 2020. O zodie se confruntă cu o avalanșă de sentimente negative

Horoscop 2 august 2020. O zodie se confruntă cu o avalanșă de sentimente negative

horoscop

Horoscop 2 august 2020. Cele 12 zodii vor avea parte de o zi de duminică plină. Distracție, prieteni, socializare. Totuși, vor exista și câteva momente tensionate pentru anumiți nativi, ce se vor confrunta cu o situație din trecut ce necesită rezolvare.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Berbec

Meriți toată această relaxare. Bucură-te de tot ceea ce îți oferă această zi, pentru că meriți cu desăvârșire!

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Taur

Să nu îți fie frică să fii cine ești cu adevărat, pentru că doar așa vei afla cine te iubește cu adevărat sau cine stă prin preajma ta pentru aparențe.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Gemeni

Iubirea de sine este cea mai importantă. Înainte de a încerca să îi faci pe alții fericiți, preocupă-te de tine, de mintea și de sănătatea ta.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Rac

Singurul lucru care contează cu adevărat este să nu ai niciun regret atunci când pui capul pe pernă. Ține minte, nu le poți dicta altora ce să facă sau cum să simtă, dar poți decide cum să acționezi în continuare.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Leu

Trebuie să găsești o portiță de scăpare din acest abis al gândurilor în care te afli. Realitatea nu este chiar așa cum ți-o imaginezi tu, trebuie să îi întrebi și pe ceilalți cum o percep ei.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Fecioară

Ai mare grijă, cu sentimentele nu trebuie să te joci. Odată ce ai făcut un rău, este prea târziu să mai dai înapoi. Trebuie să îți recunoști greșeala și să faci primul pas pentru ca lucrurile să redevină la normal.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Balanță

Iubirea este cel mai important sentiment din lume, așa că nu trebuie să îi minimizezi importanța. Fă loc cuiva drag în inima ta.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Scorpion

Fii împăcat cu orice alegere ai lua, pentru că acesta este lucrul care te reprezintă în acest moment. Cine judecă, nu cunoaște.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Săgetător

Este momentul să ai o zi dedicată în totalitate ție. Răsfață-te, mergi la salon, la spa, orice îți face plăcere.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Capricorn

Ești epuizat de avalanșa de sentimente care te încearcă, așa că nici nu mai știi ce să crezi. Ai nevoie de cineva din exterior care să te facă să vezi lucrurile mai clar.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Vărsător

Vei vedea că toate eforturile tale vor da roade. Începi un nou drum, încrezător în tine și în forțele proprii.

Horoscop 2 august 2020 pentru zodia Pești

Ascultă-ți inima, pentru că de fiecare dată ea te va învăța ce este cel mai bine, așa încât să nu regreți nimic din ce ai făcut.