Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop dragoste 5 martie. O zodie plânge

Horoscop dragoste 5 martie. O zodie plânge

Horoscop dragoste 5 martie 2020. Ce zodii au probleme serioase în amor. Există un nativ care va plânge cu larcimi amare din cauza partenerului.

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi JOI 5 MARTIE 2020. Venus intra in Taur si toate semnele de Pamant au de castigat. Dar nu doar ele! Iubareata Venus este acasa in Taur, unde ea este regina si toata lumea are beneficii. Dragostea infloreste!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Asigura-te ca iti clarifici situatia cu partenerul de cuplu si ca ramaneti pe aceeasi lungime de unda. Starea de nervozitate va disparea ca prin farmec. Daca esti singur, nu sta pasiv. Actioneaza si profita de contextual astrologic favorabil.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Tot timpul faci ce vrei tu, cum vrei tu. Doar ca in cuplu acest tip de atitudine nu aduce nimic bun. Partenerul se poate satura de aerele tale, indiferent cat de mult te-ar iubi. Respecta-ti partenerul si asculta-i opiniile. Daca esti singur, nu-ti forta norocul si mai ales nu te juca cu focul. Te poti arde!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Se anunta o zi relaxanta, in care petreci momente intime placute alaturi de partenerul de cuplu. Tine stresul de la birou la usa dormitorului si te poti distra de minune. Daca esti singur, pregateste-te pentru o intalnire importanta. Vei vedea viata cu alti ochi dupa aceasta intalnire.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)

Ai tendinta sa te inchizi in tine azi, ceea ce nu iti sta deloc in fire. Spune-i partenerului ce te framanta si veti putea izbandi impreuna. Iubirea va da forta sa depasiti orice obstacol. Daca esti singur, nu te incuia in casa. Iesi, distreaza-te, flirteaza, fa prima miscare. Indrazneste!

Horoscop zilnic dragoste LEU (23 iulie – 23 august)

Simti mai multa presiune din cauza responsabilitatilor pe care ti le-ai asumat. Timpul petrecut cu persoana iubita se diminueaza vizibil, ceea ce nu o multumeste deloc. Daca esti singur, cineva de la locul de munca pare a avea niste sentimente profunde pentru tine. Daca isi face curaj sa ti le si spuna, pastreaza discretia o vreme, pana iti dai seama cum vor evolua lucrurile.

Citește mai mult pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini