Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 3 decembrie 2020. Veste cruntă primită de Lei

Horoscop 3 decembrie 2020. Veste cruntă primită de Lei

Horoscop

Horoscop 3 decembrie 2020. Iată ce previziuni există pentru cele 12 zodii, pentru ziua de joi. Leii vor afla o veste cruntă, iar Capricornii decid să înceapă un nou drum în viața lor. Dar ce le așteaptă pe celelalte zodii, aflăm în cele ce urmează!

Redacția.ro vă prezintă în fiecare zi ce le așteaptă pe cele 12 zodii, potrivit astrelor.

Horoscop 3 decembrie 2020 pentru zodia Berbec

Trebuie să fii mai prudent. Mereu ești dispus să sacrifici totul, inclusiv propria liniște, pentru succes. Dar, riscul nu înseamnă mereu câștig, lucru pe care trebuie să îl înveți pe propria ta piele.

Horoscop 3 decembrie 2020. Taur

Nu fugi de ceea ce îți este teamă, pentru că universul va face în așa fel încât acel lucru să te urmărească mereu, peste tot. Mai bine înfrunți răul și îl tai de la rădăcină!

Horoscop 3 decembrie 2020. Gemeni

Ești preocupat de ceva, iar mintea nu îți stă deloc la ceea ce ai de făcut azi. Încearcă să te concentrezi pentru a duce ziua la capăt cu bine!

Horoscop 3 decembrie 2020. Rac

Vorbele în vânt nu te ajută cu nimic, ceea ce ai tu nevoie sunt faptele. Cum tu ești un om de acțiune, așa te aștepți să fie și cei din jurul tău.

Horoscop 3 decembrie 2020. Leu

Leii primesc o veste cruntă, la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Sunt prinși cu garda jos și primesc lovitura de grație.

Horoscop 3 decembrie 2020. Fecioară

Afacerile merg bine, dar îți vine o idee care le-ar putea pune efectiv în topul celor mai mari venituri pe care le-ai făcut vreodată cu ajutorul lor. Este de bun augur, așadar, să închei noi parteneriate, pentru că acestea îți vor aduce numai beneficii.

Horoscop 3 decembrie 2020. Balanță

Primești o ofertă de job la care nu te așteptai. Ai aplicat, este adevărat, dar nu te gândeai că o să fii tocmai tu ales! Mare fericire, așadar, pentru nativii din zodia Balanță.

Horoscop 3 decembrie 2020. Scorpion

Cui pe cui se scoate, sau cel puțin așa se spune în popor. Trebuie să ai răbdare cu tine și cu sentimentele tale. Ai fost rănit și acum trebuie să înveți cum să mergi mai departe.

Horoscop 3 decembrie 2020. Săgetător

Cineva le săgetează inima acestor nativi din horoscop. Așadar, este vorba de începerea unei noi relații amoroase.

Horoscop 3 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn decide că este momentul să facă o schimbare în viața ei. Iar aceasta privește în special locul de muncă actual și maniera în care își câștigă banii. Apare o oportunitate bună și nu ai cum să o ratezi, așa că riști și poate vei reuși să dai marea lovitură!

Horoscop 3 decembrie 2020. Vărsător

Trebuie să ai mai multă încredere în tine și în forțele proprii, pentru că doar așa poți atinge succesul. Nu ai altă șansă decât a te depăși pe tine însuți!

Horoscop 3 decembrie 2020. Pești

Peștii trebuie să aibă mare grijă ce mănâncă în această zi, pentru că altfel se prea poate să aveți probleme cu digestia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: