Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 23 iulie 2020. Evenimente neplăcute pentru Vărsători

Horoscop 23 iulie 2020. Evenimente neplăcute pentru Vărsători

Horoscop 23 iulie 2020

Horoscop 23 iulie 2020. Vărsătorii vor avea parte de un eveniment neplăcut și vor fi extrem de dezamăgiți.

De asemenea, taurii nu pot coopera cu colegii de la locul de muncă, iar acest lucru le va îngreuna ziua.

Citește horoscopul zilei de joi și află ce îți rezervă astrele.

Horoscop 23 iulie 2020. Berbec

Astăzi încearcă să fii mai înțelegător față de persoana de lângă tine și nu-i mai aduce reproșuri pentru trecutu ei.

Taur– O zi grea pentru tauri. Nu reușești să cooperezi cu cei de la locul de muncă, iar acest lucru îți va aduce multe dificultăți în finalizarea unui proiect.

Gemeni– O persoană din jurul tău va deschide un subiect nepotrivit, care te va deranja. Încearcă să nu creezi un conflict. Explică-i cu calm ce înseamnă pentru tine acest subiect.

Rac– Astăzi vei fi lipsit de energie și de chef, iar persoanele dragi nu vor reuși absolut deloc să te scoată din casă. Totuși, încearcă să asculți sfaturile apropiaților.

Leu– Ar fi foarte bine să ai lângă tine persoane cu energie pozitivă pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Te sfătuim să fii atent la declarațiile pe care le faci publice.

Horoscop 23 iulie 2020. Fecioară

Îi vei pregăti o surpriză partenerului de cuplu, iar gestul tău va fi răsplătit. Totodată, vei primi și tu o surpriză foarte ingenioasă din partea personei iubită.

Balanță-Ești implicat într-un proiect, care îți consumă mai tot timpul, dar rezultatul va fi pe măsura așteptărilor tale. Laudele și aprecierile celor apropiați vor veni foarte rapid.

ScorpionNu uita de promisiunile făcute celor dragi, și dacă ești foarte ocupat și nu reușești să le duci la bun sfârșit, măcar asigură-te că îți vei cere scuze.

Săgetător-Chiar dacă situația financiară precară ți-a cam adus bătăi de cap, nu te îngrijora pentru că vei reuși să ieși din această situație.

Capricorn-Deciziile luate îți vor arăta dacă au fost cele corecte sau nu. Important este să nu-ți pară rău și să treci peste orice situație grea cu capul sus.

Vărsător-Vei avea parte de un eveniment neplăcut din partea persoanei iubite. Vei rămâne profund dezamăgit și vei avea de luat o decizie extrem de dificilă.

Pești-Ai ajuns la final de proiect destul de dificil, dar pe tot parcursul acestuia ai trăit diferite momente pe care nu le vei uita prea curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: