Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 24 noiembrie 2020. Peștii sunt orbiți de gelozie

Horoscop 24 noiembrie 2020. Peștii sunt orbiți de gelozie

horoscop

Horoscop 24 noiembrie 2020. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în ziua aceasta. Mari frământări sentimentale pentru Lei, iar gelozia îi orbește pe nativii din zodia Pești.

Redactia.ro vă prezintă în fiecare zi horoscopul penru fiecare zodie în parte, pentru a vedea la ce să vă așteptați în noua zi! Iată previziunile, în funcție de zodie:

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Puterea este cuvântul care îți place cel mai mult, poate chiar mai mult decât dragostea. Dar, ia aminte, căci va veni curând momentul în care îți vei da seama că acest lucru nu îți face deloc bine.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Nu ai de ce să fii nemulțumit de tine sau de tot ce încerci să faci pentru a te pune pe picioare, pentru că ai făcut chiar tot ce ți-a stat în putință. Capul sus!

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Primești un cadou de la o cunoțtință dragă, cineva cu care ai fost prieten ani de zile. A dispărut pentru un moment din viața ta, dar iată că acum s-a întors și este gata să legați prietenia la loc.

Horoscop 23 noiembrie 2020 pentru zodia Rac

Racii sunt supicioși în privința cuiva nou venit în grupul lor de prieteni. Poți fii, atâta timp cât nu devii nerespectuos.

Horoscop 24  noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Leii au parte de o oportunitate extraordinară în ceea ce le privește cariera. Totuși, aceasta ar putea să însemne o deplasare în străinătate pentru mai multe zile. Să fie oare convenabil?

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Fecioarele au început cu dreptul o afacere profitabilă încă puțin și te vei bucura pe deplin de câștiguri.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Balanță

Zodia Balanță trebuie să se mai relaxeze. Greu de făcut, mult mai ușor de zis, dar este un factor cheie pentru a putea continua.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Scorpionii trebuie să învețe din greșelile pe care le-au făcut în trecut pentru a utea trece la etapa următoare din viața lor, una în care este nevoie să fie mai maturi și să aibă o perspectivă nouă asupra vieții.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Săgetător

Fii cu ochii în patru, ascultă, simte, pentru că trebuie să fii în contact cu lumea ta, cu lumea reală. Investește în tine, dar și în cei din jurul tău fiindcă știi cum se spune „ce se aseamănă, se adună”.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Nu este un moment tocmai bun pentru afacerea ta. Dar fii fără grijă, căci astrele îți pregătesc o surpriză de proporții, la care cu siguranță nu te-ai fi așteptat vreodată.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Vărsător

Petrece mai mult timp de calitate cu cei dragi ție, pentru că nu vrei să vină cumva o zi în care să îți dai seama că nu ai făcut asta și să se instaleze regretul în inima ta.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Peștii sunt orbiți de gelozie în această zi. Cineva îi face ochi dulci partenerului tău, iar asta te supără cu adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: