Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 aprilie toate zodiile. Află previziunile din horoscopul zilnic

Horoscop 28 aprilie toate zodiile. Află previziunile din horoscopul zilnic

Horoscop 28 aprilie toate zodiile

Horoscop zilnic 28 aprilie toate zodiile. Află care sunt previziunile pentru zodia ta. Va fi marți o zi bună pentru tine sau, din contră, vei da de obstacole și ghinione? Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop 28 aprilie. 2 zodii cunosc dragostea

Horoscop Berbec

Berbecii au parte de o zi destul de complicată, mai ales din cauza unor conflicte de la locul de muncă. Ține cont că e abia început de săptămână și nu merită să îți strici următoarele zile din cauza unor nemulțumiri minore.

Horoscop Taur

Un simț civic mai accentuat ca de obicei pune stăpânire pe Taur. Luna Nouă este acum în creștere, iar efectele ei se resimt puternic în conportamentul acestui nativ. Este o vreme bună pentru strângeri de fonduri, petiții sau alte acțiuni comunitare.

Horoscop Gemeni

Este o zi destul de proastă. Nativii zodiei Gemeni sunt cam prost dispuși, iar situația nu îi ajută să își iasă din stare, pentru că se lovesc de tot felul de ghinioane. Parcă totul merge pe dos și ar fi bine ca azi să nu aleagă să facă activități importante!

Horoscop Rac

Din fericire pentru Raci, ziua de marți le va aduce în cale marea dragoste. Nativii singuri au azi o oportunitate de a-și cunoaște partenerul ideal. Și cei care sunt deja în relație își vor confirma dacă au alături persoana potrivită sau trebuie să mai caute.

Horoscop Leu

O zi bună pentru semnat acte, încheiat contracte și parteneriate. Totuși nativii din zodia Leu trebuie să aibă grijă că nu tot ce zboară se mănâncă! Mare grijă înainte de a lua o decizie impotantă!

Horoscop marți, 28 aprilie. Cine are ghinion

Horoscop Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, ziua de marți este ziua care le vindecă inima. Dacă au suferit o ruptură sau o despărțire, acum va fi momentul în care vor cunoaște din nou dragostea, iar rănilor lor se vor repara.

Horoscop Balanță

Ai ceva pe conștiință ce te macină de mai multă vreme și crezi că e momentul să te eliberezi. Fie e un secret pe care nu-l mai poți păstra, fie vrei să recunoști o greșeală, să îți ceri scuze sau să reproșezi ceva cuiva, azi e momentul să îți iei piatra de pe suflet!

Horoscop Scorpion

Vrei să câștigi mai mulți bani, așa că toate eforturile tale se duc în această direcție. Ești norocos și atragi resursele financiare ca un magnet! Desigur, este vorba și de multă muncă! Află și ce te așteptă în luna mai.

Horoscop Săgetător

Nu e o zi grozavă pentru nativii zodiei Săgetător. Dacă ești născut sub acest semn, mai bine te abții de la demersuri importante și încerci să nu iei decizii astăzi, pentru că nu ai cea mai bună inspirație! Rămâni la chestiuni de rutină!

Horoscop Capricorn

Te simți tot mai implicat în activități ce implică socializare. Fie e ceva legat de muncă, o activitate ce se face în colectiv, fie e vorba de cercul tău de prieteni. Cert e că, pentru tine, începe o perioadă legată strict de oameni.

Horoscop Vărsător

Nu ești în apele tale și vrei să te distanțezi cât mai mult de oameni. O activitate artistică s-ar putea să te ajute, încearcă să cânți, să pictezi sau să dansezi, pe scurt, ceva ce te-ar face să te simți mai bine.

Horoscop Pești

Peștii vor pierde bani în 28 aprilie. Cheltuieli mai mari decât era prevăzut sau datorii care cer să fie achitate, toate trebuie rezolvate astăzi. Dar, până la urmă, banii nu aduc fericirea! Mai bine ar fi să se bucure de viața de familie frumoasă pe care o au!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: