Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 februarie 2021. O zodie suferă din cauza pierderii unei iubiri

Horoscop 28 februarie 2021. O zodie suferă din cauza pierderii unei iubiri

Horoscop 28 februarie 2021

Horoscop 28 februarie 2021. O zodie primește o veste foarte proastă de la locul de muncă, iar o alta suferă din cauza pierderii unei iubiri. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în ziua aceasta.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Berbec

Cei din zodia Berbec au ceva probleme cu încrederea în sine. De asemenea, te simți amenințat de un nou angajat de la serviciu care pare mai apreciat decât tine.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Taur

Te simți nesigur pe foarte multe situații din viața ta. Trebuie să încep să te întrebi ce îmi cauzează, de fapt, această insecuritate?

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Gemeni

Te simți lipsit de energie din cauza provocărilor pe care le-ai avut la locul de muncă. Este momentul să te relaxezi, să te bucuri de prezența familiei în viața ta și să te uiți de toate.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Rac

Cei din zodia Rac își văd numai defectele în această zi. Chiar dacă ceilalți te laudă, tu crezi că ei spun asta doar să te facă să te simți mai bine, pentru că în realitate opinia lor este alta.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Leu

Nu poți avea mereu parte doar de ceea ce-ți dorești și trebuie să accepți acest lucru. Uneori, trebuie să facem sacrificii pentru lucrurile pe care le dorim.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Fecioară

Ai o problemă foarte delicată despre care ai vrea să nu vorbești cu nimeni. Totuși, te apasă atât de tare încât îți este greu să nu faci acest lucru. Cel mai bine este să-ți descarci sufletul în fața cuiva în care ai încredere.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Balanță

Nu ți se întâmplă prea des, dar cumva în ziua aceasta ești interesată de artă de creativitate poate chiar și de meșteșuguri. Ești interesat să te apuci de un nou hobby.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Scorpion

Influențele astrelor te fac în ziua aceasta să preferi lipsa companiei și să alegi să fii doar tu cu tine. Preferi retragerea și izolarea.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Săgetător

Te gândești mereu la moduri în care poți face bani și cum să obții câștiguri din fiecare situație din viața ta. Totuși, este bine să știi că nu totul se învârte doar în jurul banilor.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Capricorn

Ce pare foarte ușor pentru alții, iată că pentru tine este destul de greu. Nu te supăra din această cauză, pentru că fiecare are propriul rol sub soare și nu trebuie să fim toți buni la toate lucrurile.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Vărsător

Ești mai sensibil decât de obicei în această zi și cuvintele altora te-ar putea afecta foarte mult.

Horoscop 28 februarie 2021. Previziuni pentru zodia Pești

Suferința este un proces complex prin care fiecare ființă trece, iar despărțirea prin care tocmai ai trecut este una foarte grea, așa că acordă-ți timp să treci peste acest obstacol greu din viața ta.