Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 mai 2019. Vești bune pentru toate zodiile

Horoscop 28 mai 2019. Vești bune pentru toate zodiile

Horoscop 28 mai 2019. Vești bune pentru toate zodiile

Horoscop 28 mai 2019. Toate zodiile vor avea astăzi o zi plină de surprize și de neprevăzut, lucru care pe unii îi va bucura foarte mult.

Berbec

Berbecii vor avea azi o zi plină de surprize. Trebuie să te pregătești, pentru că nu vei știi cui să mulțumești mai întâi. Familia și prietenii îți sunt alături, iar colegii de la muncă te apreciază, lucruri care te bucură nespus.

Taur

Taurii vor avea azi o zi plină de neprevăzut. Nu este cazul să te sperii. Deși ție nu-ți plac lucrurile care se întâmplă fără să le programezi, relaxează-te și lasă-te purtat de val.

Gemeni

Gemenii se vor întoarce dintr-o călătorie de afaceri. Nici nu ai încheiat bine un proiect și șeful te și anunță că trebuie să te ocupi de altul. Deși îți este greu, pentru că ești foarte aglomerat, te bucură faptul că cei din jur se bazează pe tine.

Rac

Racii se tem să-și arate sentimentele. Nu este cazul să te ascunzi. s-ar putea să primești răspunsul dorit din partea persoanei de care ești îndrăgostit. Mărturisește-ți sentimentele!

Horoscop 28 mai 2019

Leu

Leii sunt durnici să fie în centrul atenției. Acest lucru nu va fi pe placul tuturor celor din jurul tău. Încearcă să fi mai ponderat în a-ți etala calitățile.

Fecioară

Deși ești o fire analitică, care nu face nicio mișcare până când nu o gândește foarte bine, nu ți-ar strica să te relaxezi puțin și să te lași purtat de val.

Balanță

Balanțele vor avea parte de o zi puțin cam monotonă azi la muncă. Încearcă să faci ceva diferit! Surprinde-ți astă seară partenerul cu o cină romantică în oraș!

Scorpion

Trebuie să încerci să fi mai puțin egoist. Pe cei din jurul tău îi deranjează foarte tare la tine acest lucru, mai ales pe partenerul tău de viață. Corectează acest lucru, dacă nu vrei să-i îndepărtezi pe toți.

Horoscop 28 mai 2019

Săgetător

Ai chef de aventură azi. Se poate să pleci într-o călătorie neprogramată sau să faci ceva ce ți-ai dorit de multă vreme. Ești o fire spontană, așa că nu te vei confrunta cu plictiseala.

Capricorn

Partenerul de viață a început să te agaseze cu reproșurile. Discută cu el și spune-i ce te deranjează. Chiar este cazul să comunicați mai mult unul cu celălalt.

Vărsător

Vărsătorii vor câștiga azi o sumă mare de bani. Pe cât de ușor vei câștiga acești bani, pe atât de rapid îi vei vei pierde dacă nu ești
atent și cumpătat. Ai grijă cât și pe ce cheltuiești, pentru că la final vei realiza că de fapt nici nu aveai nevoie de acele lucruri.

Horoscop 28 mai 2019

Pești

Azi vei avea parte de o zi de relaxare. Îți vei petrece timpul alături de partenerul tău, veți merge la cupărături, veți face planuri de viitor sau alte activități care vă plac și vă relaxează pe voi.

Citește și: Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii vor pleca în vacanța mult- așteptată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: