Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 29 august 2019. Racii trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop 29 august 2019. Racii trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop 29 august 2019. Racii trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop 29 august 2019. Racii trebuie să ia o decizie importantă.

Citeste horoscopul zilei de 29 august 2019 și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec –Horoscop 29 august 2019

Te lași împânzit de gelozie, iar acest lucru nu te caracterizează absolut deloc. Partenerul de cuplu este deamăgit de acțiunile tale. Te sfătuim să îți revii și să fii mai realist!

Taur

Vei avea o zi mai puțin obositoare. Pe plan financiar ai câteva probleme care îți cam dau bătăi de cap,însă nu te descuraja. Cere ajutorul unor prieteni.

Gemeni

Dimineață te-ai trezit cu chef de viață și te gândești să pleci într-o vacanță alături de prieteni. De asemenea, astăzi este o zi bună pentru câștiguri financiare.

Rac

Ai mari probleme în relația de cuplu și încerci să fugi de adevăr. Te sfătuim să îți faci curaj și să înfrunți orice decizie. Nu trebuie să pierzi timpul cu o persoană pe care nu o mai vrei.

Leu

Astăzi vei avea o zi plină de surprize plăcute și mai puțin plăcute. Este posibil să faci cunoștință cu o persoană atrăgătoare.

Fecioară –Horoscop 29 august 2019

Te vei simți mai atrăgătoare și mai optimistă astăzi. Vei primi multe laude din partea celor din jur, însă te sfătuim să nu uiți de problemele celor din jur.

Balanță

Astăzi ai multe preocupări la locul de muncă, vrei cu orice preș să îți îndrepți situația profesională. Spre seară vei primi o veste despre cineva apropiat.

Scorpion

Tinză să cheltuiești cât mai mult de fiecare dată când te gândești să îți iei ceva semnificativ și folositor. Încearcă să fii mai cumpătat!

Săgetător

Dimineață vei afla lucruri urâte despre unele persoane pe care le considerai apropiate de tine. Te sfătuim să nu bagi în seamă tot ce afli și să mergi mai departe.

Capricorn

Te simți obosit și stresat. La muncă ai probleme cu șeful, iar acasă ai probleme cu partenerul de viață. Spre seară vei avea o discuție serioasă cu cineva din familie.

Vărsător

Ești extrem de critic în ultima vreme. Nimeni nu mai rezistă să stea cu tine sau să vorbească cu tine. Tinzi să îți elimini nervii pe alte persoane. Încearcă să îți dai seama de asta și să clarifici lucrurile!

Pești – Horoscop 29 august 2019

De ceva timp, un conflict anterior cu o persoană apropiată te macină foarte tare. Însă nu vrei nici să vorbești cu acea personană din cauza orgoliului. Ea nu știe că tu vrei să-i comunici ceva. Te sfătuim să o cauți.

Citeste si:Horoscop 28 august 2019. Săgetătorii vor avea parte de o surpriză

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: