Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 29 martie 2020. Zodia care nu iese din impas

Horoscop 29 martie 2020. Zodia care nu iese din impas

Horoscop 29 martie 2020. Zodia care nu iese din impas

Horoscopul 29 martie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ce te așteaptă de la ziua de duminică, în functie de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Conflicte și discuții aprinse la tine în casă. Nu faci față stresului și răbufnești. Uneori e bine să spui ce ai pe suflet, însă fii atent pe cine rănești.

Taur

Ai ocazia să te afirmi într-un domeniu în care îți dorești de multă vreme să te faci cunoscut. Găsești în tine vitalitate și putere de a duce totul la bun sfârșit!

Gemeni

Ai ocazia să iei o decizie importantă, care îți va influența viitorul. Puterea este în mâinile tale! Speranța de a avea ceva mai bun și de a reuși, se va transforma în realitate!

Rac

Ai niște lecții de învățat, pentru a reuși în carieră. Vei lua decizii importante și vei clarifica niște situații care îți vor aduce recompense importante!

Leu

Cauți răspunsuri și ești într-un proces puternic de introspecție. Poți apela la yoga sau meditație pentru a găsi resursele de care ai nevoie!

Horoscop 29 martie pentru toate zodiile

Fecioară

Sănătatea îți dă bătăi de cap. Ai nevoie de vitaminizare și de mare atenție cum îți tratezi propriul corp. Sport, mișcare constantă și alimentație sănătoasă!

Balanță

Pasiune aprinsă în relația ta de dragoste. Petreceți un weekend romantic în doi și vă redescoperiți! E fix ce aveai nevoie în această perioadă!

Scorpion

Ai nevoie să te energizezi! Te așteaptă o perioadă încărcată si deloc ușoară! Caută-ți vitalitatea și puterea în interiorul tău! Ai mari șanse să o scoți la capăt!

Săgetător

Ești concentrat pe propriile resurse și încerci să fii un partener mai bun pentru persoana de lângă tine. Poate și un părinte mai bun pentru copiii tăi. Felicitări!

Capricorn

Încerci să ieși din tipare, simți nevoia să dovedești ceva! Fă-o cu mult curaj și astrele te vor susține! Este momentul în care te poți afirma!

Vărsător

O zi bună pentru comunicare! Poți discuta și poți face schimb de idei! Vei găsi în această socializare ceva care îți face mare plăcere!

Pești

Ai parte de o zi destul de agitată! Reușești să duci la bun sfârșit câteva lucruri care te măcinau, însă te vor obosi și te vor consuma! Nu te surmena!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini