Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 30 martie pentru toate zodiile. Care sunt nativii norocoși

Horoscop 30 martie pentru toate zodiile. Care sunt nativii norocoși

Horoscop 30 martie pentru toate zodiile. Care sunt nativii norocoși

Ziua de luni aduce vești neașteptate pentru unii nativi ai zodiacului. Se anunță o zi destul de plăcută care are un impact pozitiv asupra nativilor. Vezi ce aduce horoscopul zilei de 30 martie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec

Ai parte de o zi productiva, poate chiar puțin cam agitată. Vei reuși să duci la bun sfârșit niște planuri pe care le ții de mult timp în așteptare. O să fie o zi bună, care îți oferă satisfacții.

Taur

Ceva te nemulțumește, nimic nu îți intră în voie și nu te simți confortabil în această zi. Ai grijă să nu te răzbuni pe cei din jur pentru stările tale interioare. Nu caută vinovați acolo unde nu sunt! Dă-ți seama singur care e problema ta!

Gemeni

Meriți o zi de relaxare, în care sa te bucuri de confort. E posibil ca partenerul de viață să îți ofere o bucurie care îți va însenina weekendul! Trăiește clipa și bucură-te de povestea voastră de iubire.

Rac

Ești plictisit, stresat, irascibil. Ziua de luni te găsește într-o stare destul de neplăcută, cauzată de cineva mai în vârstă din familie. Nu te teme să îți zici opinia și să încerci sa rezolvi divergențele.

Leu

Se dau măștile jos și ies la iveală prietenii false, oameni care îți vor răul și care, până acum, intraseră sub pielea ta.

Horoscop 30 martie 2020. Două zodii sunt lovite de noroc

Fecioară

Ai probleme cu banii. Nu reușești sub nicio formă să te chibzuiești sau să economisești. Lipsa finanțelor îți dă o stare foarte proastă. De aceea, în acest weekend, trebuie să ai grijă și de starea ta de sănătate, să nu lași problemele sa o afecteze.

Balanță

Nu reușești să te rupi de muncă, orice-ai face. Inclusiv în weekend, chiar dacă nu lucrezi, mintea ta e acolo. Ai grijă, cei din jur ar putea să îți reproșeze! Atenție la sentimentele celor dragi!

Scorpion

O baie fierbinte, o carte bună, un somn la amiază. Alege unul dintre aceste lucruri și acceptă, pur și simplu, să te rupi de tot în această perioadă. Ai mare nevoie de asta!

Săgetător

Nu știi cum faci, dar îți iese tot ce îți propui. Vei avea o zi magică, în care vei simți fericirea adevărată. Vești bune și bucurii pentru tine!

Capricorn

Primești vești bune de la cineva din familie, părinți sau copii, dacă ai. Acest weekend e marcat de fericire si de apropierea față de cei dragi. Ce-i drept, nu te-ai mai simțit de multă vreme atat de relaxat!

Vărsător

Te simți curajos și ai un chef a încerca lucruri noi, ieșite din comun. În această zi de luni vei reuși să participi la o activitate care îți va da mari emoții. Dar totul va fi un succes!

Pești

Ai posibilitatea să îți exprimi creativitatea fie prin scris, pictat sau diverse îndeletniciri ce presupun lucrul manual. Vei reuși astfel să faci ceva la care visezi de foarte mult timp. Succes!

Loading...