Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 decembrie 2020. De ce provocare au parte Racii

Horoscop 5 decembrie 2020. De ce provocare au parte Racii

Horoscop zilnic

Horoscop 5 decembrie 2020. Iată ce arată astrele pentru cele 12 zodii, pentru ziua de vineri. Racii au parte de o provocare foarte mare, iar Balanțele fac un nou pas pentru viitorul lor.

Redacția.ro transmite în fiecare zi previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, așa că să vedem ce arată prima zi de weekend pentru nativii din horoscop!

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Berbec

Încrederea în tine nu este punctul tău forte. Trebuie să începi să te apreciezi și să îți dai seama de faptul că nu trebuie să fii perfect ca să fii un om bun, cu suflet cald.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Taur

Este luna cadourilor, așa că deja te gândești ce să le dăruiești celor din jurul tău. Începi o sesiune de shopping pentru a vedea ce le poți oferi celor dragi de aceste sărbători!

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai atenți în cine au încredere. Nu poți să cunoțti pe cineva și imediat să le spui totul despre tine, deși cam aceasta este personalitatea ta.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Rac

Învață din greșelile din trecut, pentru că doar așa poți evolua și să devii o persoană mai bună. Nu există om perfect, așa că trebuie să admiți că vei mai face erori și de aici înainte, însă important este să nu faci aceeași greșeală de două ori.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Leu

Trebuie să fii mai puternic. Sunt unele lucruri care te doboară foarte repede, pentru că ești mai emotiv, însă trebuie să fii conștient că te poți descărca oricând pe umărul unei persoane dragi ție.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trebuie să fie mai atenți ce spun, mai ales când vorbesc cu cei dragi lor, pentru că se poate să le rănești sentimentele fără să îți dai seama. Sensibilitatea nu este punctul tău forte, așa că trebuie să mai lucrezi la acest aspect.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Balanță

Nu se poate să fii rușinos când vine vorba de viitorul tău și de viața ta. Trebuie să spui ce este în mintea ta și ce vrei, de fapt. Dacă nu ceri tu, cu siguranță nimeni nu îți va propune o mărire de salariu sau orice alt tip de beneficiu.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Uneori te simți copleșit de toate lucrurile pe care le ai de făcut, dar la finalul zilei, ești întotdeauna mulțumit de tine.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Săgetător

Nativii din zodia Săgetător trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a trece la „nivelul următor”. Nu este vorba numai de carieră, ci și de viața lor în societate, în general.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Capricornii trebuie să își ia viața în propriile mâini și să încerce să facă tot ce le stă în putință pentru a putea să evolueze.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Vărsător

Fii cu ochii în patru, cineva ar putea să te trădeze în această zi! Nu știi la cine să te aștepți, așa că fii în gardă.

Horoscop 5 decembrie 2020 pentru zodia Pești

Suferi o schimbare în care este implicată și viața de famile, care va suferi unele schimbări începând chiar cu această zi.

Loading...