Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop August 2020. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop August 2020. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop August

Horoscop August 2020 pentru toate zodiile. Citește și tu previziunile pentru tine, pentru a treia lună de vară. Iată ce te așteaptă în perioada următoare în funcție de zodia ta. Horoscop August Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop August 2020. Berbec (Martie 21-Aprilie 19)

Ești cunoscut ca pionierul Zodiacului. Cum ar fi Star Trek, a merge acolo unde nu ai mai fost niciodată este specific ţie. Ȋn august 2020, „conduceți, urmați sau ieșiți din calea mea” este deviza voastră. După ce ați întâmpinat provocarea, treceți la următorul pas. Detaliile și eficiența nu sunt de obicei punctul vostru forte. Totuși, pe 10 august, va trebui să o lasaţi mai usor, pentru a putea să vă descoperiți. Ai această șansă o dată la doi ani de a te deconecta de la tot pentru a te asigura că dorințele tale se manifestă. Și în timp ce acordarea atenției asupra detaliilor nu este tocmai calitatea ta, vei găsi noi emoții și provocări în a-ți lua timp pentru a te asigura că ceea ce ai creat este util și le este de folos altora. Cu siguranță, o ieşire din propria comoditate, dragă Berbec, dar una care vă poate face visele să devină realitate.

Horoscop August 2020. Taur (Aprilie 20 – Mai 20)

În sfârșit, ştiţi cu adevărat ce iubiți, apreciați și ce vă aduce plăcere. A fost un drum lung, dragă Taur, și a necesitat multă răbdare, perseverență și hotărâre de a vă menţine pe linia de plutire. Ȋn sfârșit, Venus își finalizează călătoria de patru luni pentru Gemeni, semnul comunicării, iar în ultima perioadă ai descoperit noi talente în vorbire și scris. Pe 7 August, pe măsură ce Venus va trece la Rac, cel mai sensibil și mai hrănitor semn din zodie, veți dori să petreceți timp cu familia și prietenii apropiați. Acesta este momentul pentru a vă conecta cu rudele şi de a vă consolida relaţiile cu acestea.

Horoscop August 2020. Gemeni (Mai 21- Iunie 20)

Ouch! Relațiile voastre v-au întors pe toate părţile, dar s-au slăbit în ultimele cinci luni. Ca semn de aer, de obicei preferați să păstrați lucrurile pe partea ușoară, dragi gemeni, și săpand adânc în psihicul partenerului dvs. și simţind ca aceştia işi doresc mai mult de la dvs. nu vă este deloc confortabil. Cu toate acestea, în ultimele luni, ați fost inițiat în profunzimea relațiilor. Dacă lucrurile au parut să fie în afara controlului și vă vine în minte cuvântul „neputincios”, știți că este vorba despre încrederea și cedarea unei puteri mai mari decât dvs. Dacă o faceți, atunci până la sfârșitul lunii august 2020, veți descoperi o relație mai profundă, mai plină de satisfacții și de semnificație în relațiile voastre semnificative.

Horoscop August 2020. Rac (Iunie 21- Iulie 22)

Ai învățat multe despre locul din care vine adevărata ta siguranță, dragă copilă a Lunii, și că este timpul să fii propria ta mamă si tău propriul tată. Ești cel mai emoțional semn al zodiacului și cu Saturn care tranzitează în Rac (ceea ce se întâmplă doar la fiecare treizeci de ani) simți o auto-disciplină mai mare și poți fi mai responsabil pentru ceea ce simți, da, TOATE sentimentele tale. Puteți învăța să iubiți și să apreciați latura dvs. hrănitoare și sensibilă fără să simțiți acest sentiment de copleșire care merge adesea cu o natură emoțională puternică. Relațiile voastre primesc o adevărată lovitură , pe măsură ce oameni noi și interesanți intră în viața voastră în jurul datei de 13 august.

Horoscop August 2020. Leu (Iulie 23- August 22)

Aceasta este luna ta in care străluceşti! Sunteți vedeta, producătorul și regizorul Zodiacului. Nimeni nu știe mai multe despre copilul din interiorul fiecăruia decât tine, dragă Leu. Când vine vorba de dragoste, generozitate de spirit și inimă deschisă, ești cel mai bun. Știi instinctiv că atunci când te distrezi, inima îți este larg deschisă. Sunteți ușor de remarcat în orice mulțime cu zâmbetul acela mare până la urechi. Este timpul să vă sărbătorim și să sărbătorim viața, în special în jurul datei de 18 august, la Luna nouă a Leului. Când decideți ce doriți să creați în aceasta luna “a dvs”. nouă, puneți-vă două întrebări importante: este distractiv și pot să exprim mai mult din mine? Și dacă puteți răspunde da la ambele întrebări, atunci mergeți pentru el … orice ar fi.

Horoscop August 2020. Fecioară (August 23- Septembrie 22)

Știi că te poți simți uneori inadecvat și că nu faci bine lucrurile atunci când, în ciuda tuturor eforturilor tale, lucrurile nu par perfecte. Ei bine, dragă Fecioară, bun samaritean al zodiacului, aceasta nu este una dintre acele vremuri. A sosit timpul să încasați și să culegeți ceea ce ați semănat în ultimele doisprezece luni. Credeți că tot ceea ce atingeți se poate transforma în aur, mai ales după 10 august. Acesta este momentul pentru a deveni una cu dorințele tale. E bine să fii egoist acum, dragă Fecioară, pe măsură ce folosești această energie pentru a urmări cu curaj moduri noi și interesante de a fi folositor.

Horoscop August 2020. Balanţă (Septembrie 23- Octombrie 22)

În august 2020, ar trebui să fie clar ceea ce este important în relațiile voastre … ce vă aduce plăcere și ce nu. Modul în care împărtășești dragostea în legăturile tale individuale cu ceilalți va deveni evident. Adoptaţi energie pozitivă și înălțătoare pentru cei din jurul vostru? Și ofera şi ei o energie pozitivă vieții tale? Cel puțin, înțelegerea mai profundă a valorii relațiilor tale îți aduce o mare bucurie acum. Relațiile dvs., indiferent dacă sunt iubiți, familie sau prieteni apropiați, încurajează o conexiune mai profundă care provine din sensibilitate și vulnerabilitate mai mare.

Horoscop August 2020. Scorpion (Octombrie 23- Noiembrie 21)

Vei simți magia renașterii toată luna aceasta. Este timpul să ieși din peștera în care ai fost. A fost o perioadă de vindecare și regenerare pentru tine, dragă Scorpion. Pe măsură ce luna continuă, ar trebui să devină mai clar locul în care vă aflați cu adevărata putere față de control în relațiile voastre. Ați avut la dispoziție cinci luni pentru a face inventarul talentelor și abilităților dvs. speciale, în consecință, vă veți simți mai responsabil de destinul dvs. profesional, deoarece Luna Nouă din Leu pe 18 va avea o influenţă asupra cariererei dvs. Este un moment excelent pentru a solicita mărirea salariului și pentru a aplica la această promoție. Știi că atunci când te concentrezi pe ceea ce vrei, este greu pentru oricine să spună nu.

Horoscop August 2020. Săgetător ( Noiembrie 22- Decembrie 21)

Anul acesta a fost un pic provocator pentru tine, dragă Sagetator, cu Jupiter, planeta voastră în Capricorn, semnul eficienței şi al productivității , pentru că preferi imaginea MARE. În calitate de elev etern al zodiacului, probabil ai perfecționat anumite abilități și ai învățat noi tehnici în meseria ta. Aventura pentru tine se află acum în detalii. Și cu Pluto în semnul tău înaintând pe 30, simți acum puterea ta și ești de neoprit, pe măsură ce devii mai confortabil cu exprimarea puterii tale. Este posibil ca relațiile să vă fi lăsat fără o parte din bani, dar să nu vă faceți griji, optimismul dvs. și natura filozofică vă ajută să vedeți sensul și scopul în fiecare întâlnire.

Horoscop August 2020. Capricorn (Decembrie 22- Ianuarie 19)

Venus va intra în relațiile tale. În mod normal invulnerabil și rezervat de natură, dragă Capricorn, relațiile voastre vă impun să vă arătați acum sentimentele și sensibilitatea. La început, poate fi o întindere, dar veți obține o atenție. Doar nu o luați ca o altă obligație. Și, deși rezervat de obicei, disciplinat și oarecum asemănător naturii, poate chiar o sa îți placă. Chiar dacă este necaracteristic și s-ar putea simți inconfortabil la început, permiteți-vă părții mai moale să apară pe măsură ce îi hrăniți pe alții și permiteți-vă să vă hrăniţi pe voi înşivă. Și cu Luna Nouă a Leului, pe 18, îți luminează casa de intimitate, decideți ce niveluri doriți să fuzionați mai profund cu ceilalți … psihologic, intelectual, filosofic, sexual și financiar.

Horoscop August 2020. Vărsător (Ianuarie 20- Februarie 18)

Energia ta se focusează pe relații luna aceasta. Probabil că sunt mulți oameni care te atrag și îți doresc atenția. Întrebarea importantă este ce vrei să creezi acum în relațiile tale, întrucât Luna nouă în Leu, pe 18, este o oportunitate de a planta semințele pentru ceea ce îți dorești. Și pe cât de bine sună, este posibil să nu știi exact ce vrei acum, deoarece Uranus, planeta îngerului tău păzitor, este în retrograd începând cu 10 iunie. Asta înseamnă că căutarea voastră pe tot parcursul vieții pentru autenticitate și individualitate vă impune să vă retrageți din lume, în timp ce reflectați și contemplați cine sunteți cu adevărat și atunci, și numai atunci, puteți începe să vă dați seama ce doriți de la ceilalți.

Horoscop August 2020. Peşti (Februarie 19- Martie 20)

Cu Jupiter expansiv, binevoitor, unul dintre cele două planete ale îngerului tău păzitor (Neptun este celălalt) care tranzitează casa a 7-a pentru ultimul an, lumina reflectoarelor a fost în legătură cu ceilalți. Dacă știți un workshop sau un seminar despre relații, înscrieți-vă pentru că, cu cât puteți afla mai multe despre ceea ce vă atrage cu adevărat și de ce, cu atât veți fi mai fericit. Dacă un parteneriat romantic angajat este ceea ce îți dorești și, ca pește idealist, romantic, aș fi surprins dacă nu ai fi făcut-o, Universul a auzit apelul tău și este timpul ca tu să sa iti gasesti partenerul, pentru că meriti. Acum culegi semințele pe care le-ai semănat în relațiile din ultimii doisprezece ani. Credeți că puteți avea imposibilul dar și relația spirituală pe care ați dorit-o întotdeauna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: