Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020. Gemenii încep cu dreptul luna februarie

Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020. Gemenii încep cu dreptul luna februarie

Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020. Gemenii încep cu dreptul luna februarie

Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020. Pentru cine începe o perioadă favorabilă. Redactia.ro îți prezintă previziunile pentru următoarele 7 zile. Vezi horoscopul săptămânal pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești!

Începe o nouă săptămână și o nouă lună. Perioada e marcată de fenomenul de Lună Neagră în Berbec și de Soarele amplasat în Vărsător. De aceea, zodiile vor trece prin stari conflictuale, energii negative și probleme. Pentru unele dintre ele, însă, săptămâna viitoare este una benefică.

Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020. Noroc pe plan sentimental și la bani

Berbec

Vin zile bune pentru Berbeci. Începutul de săptămână îi așteaptă cu ceva succes pe plan profesional, poate o mărire de salariu mult așteptată. Laudele din partea șefilor curg, însă nu întârzie să apară invidia colegilor. Nu băgați în seamă răutățile și vedeți-vă de drumul vostru!

Taur

Taurii vor avea probleme cu banii, dar nu din cauză că nu îi câștigă, ci din cauza cheltuielor. Este momentul că acești nativi iubitori de confort și lux să învețe lecția modestiei. Dacă vor economisi vor avea satisfacții mai mari. Începutul de an e plin de lecții pentru acești nativi!

Gemeni

Gemenii au o mare bucurie încă de la începutul lunii Februarie. Află o veste excelentă din partea familiei sau a unui prieten bun, care are impact direct asupra sa. De asemnea, la job, e din ce în ce mai apreciat și mai răsplătit pentru eforturile sale.

Rac

Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020 aduce pentru Raci o perioadă liniștită, ba chiar plictisitoare. Pentru mulți nativi ai acestei zodii, zilele în care nu se întâmplă nimic sunt printre cele mai grele pe care le pot îndura. Fiți calmi, e doar liniștea dinaintea furtunii! Până la finalul lunii februarie, se prevăd evenimente spectaculoase pentru Raci.

Leu

Vine o perioadă liniștită, în sfârșit, pentru greu încercatul Leu. Va avea de câștigat de pe urma unor decizii luate la finalul săptămânii trecute și se va bucura și de reușite pe plan profesional. În amor se prevăd anumite probleme, cauzate de lipsa de comunicare.

Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020. Cine suferă în următoarea perioadă

Fecioară

Nativii născuți sub acest semn vor trăi un sentiment de confuzie. Parcă ar vrea să își găsească motivația pentru a face mai multe lucruri, parcă ar vrea și să se bucure pur și simplu de prezent. Din fericire, astrele le vor arăta calea. Răbdare!

Balanță

O zodie care pierde destui de mulți bani în luna februarie, fără a avea neapărat o justificare. Nu vor sta prea bine cu finanțele până în vară. Abia atunci se vor regla lucrurile și pe plan financiar pentru acești nativi.

Scorpion

Horoscop săptămânal 3-9 februarie 2020, Scorpion: noroc și reușite pentru acești nativi. Vor face câteva investiții pentru locuințe care le aduc bucurie și vor avea parte și de clipe frumoase alături de cei dragi.

Săgetător

Săptămâna debutează cu un conflict la locul de muncă. Puternic influențați de orgoliu, Săgetătorii vor lua niște decizii foarte nefericite. Abia de joi încolo, în sufletul lor se așează liniștea și reușesc să abordeze situația la serviciu cu mai mult calm. Nu neglijați partenerul de viață!

Capricorn

Nativii acestei zodii nu vor avea o săptămână grozavă, mai ales pe plan personal. Parcă nimic nu le intră în grații și au o stare generală de nemulțumire. Mare grijă să nu lăsați asta să vă strice relațiile cu familia sau partenerul de viață.

Vărsător

Bucurii pentru nativii zodiei Vărsător, dar doar pe plan personal. Poate își cunosc sufletul pereche, sau au parte de o oficializare a relației. Profesional, însă, nu stau grozav, căci la muncă îi așteaptă numai probleme, săptămâna viitoare.

Pești

Ziua de marți va fi una grozavă pentru nativii Pești, care se vor bucura de un succes personal! De mai bine de o lună de zile așteaptă să se rezolve o situație, astfel că este un moment excelent pentru ei!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: