Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop stelar. Ce influență au Perseidele din 2020 asupra zodiilor

Horoscop stelar. Ce influență au Perseidele din 2020 asupra zodiilor

Perseidele reprezintă un fenomen astrologic care are loc în fiecare an, în utlima lună de vară. Acesta este cel mai vizibil în noaptea dinspre 12 spre 13 august, la jumătatea lunii. Acest fenomen nu numai că ne poate încânta privirea, dacă asistăm la ploaia de stele, dar are și conotații asupra zodiacului și influențează viața zodiilor.

Astrologii sunt de părere că perseidele ne influențează pe toți, dar cei care sunt avantajați în această perioada sunt lunaticii zodiacului, visătorii și cei care muncesc.

Cum afectează perseidele zodiile

Cele mai afectate zodii de fenomenul ploii de stele vor fi, cum este de așteptat, semnele de pământ și de aer. Acestea vor avea o serie de schimbări beneficie în perioada ce urmează.

Astfel, cele trei semne de pământ din zodiac, Taurul, Fecioara și Capricornul vor fi afectate la un nivel profund de perseidele din acest an. Toți acești nativi vor primi o veste bună, vor avea parte de un nou început. Taurul începe un nou proiect, ce va fi protejat de Univers, Fecioara ia o decizie radicală pentru viața ei de cuplu, semn de fericire, iar Capricornul are parte de o decizie majoră în ceea ce privește locul său de muncă, dar va fi avantajat și primește ceea ce își dorește deja de câțiva ani.

Ploaia de stele le aduce sortitul acestor zodii

Semnele de aer, adică Gemenii, Balanţele şi Vărsătorii, vor avea și ele parte de niște zile mai bune datorită perseidelor. Ploaia de stele le aduce acestor nativi mai multă speranță în viitor, dar și o eliberare de trecut, ce îi face să se simtă niște oameni noi.

În ceea ce privește semnele de foc, Berbecul, Leul și Săgetătorul, ele sunt afectate de ploaia de meteoriți la nivel emoțional. Viața lor personală, de familie, de cuplu, va fi cea mai afectată. Sunt luate decizii importante în acest sector al vieții.

Semnele de apă, adică Racii, Scorpionii şi Peştii vor fi influențați de apariția perseidelor din acest an printr-o renunțare la acea raționalitate ce îi caracterizează, în favoarea unor abordări mai pragmatice, mai afective. Este posibil să se înfiripe relații de iubire în această perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: