Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop weekend 3-4 iulie 2021. Zodiile care vor primi vești excelente în acest sfârșit de săptămână

Horoscop weekend 3-4 iulie 2021. Zodiile care vor primi vești excelente în acest sfârșit de săptămână

Horoscop 30 iunie 2021

Horoscop weekend 3-4 iulie 2021. Sfârșitul de săptămână vine cu vești bune pentru câteva din zodii. Dacă pe parcursul aceste săptămâni lucrurile nu au fost așa cum ați plănuit, iată că weekend-ul vă aduce o stare de bine. 

Horoscop weekend 3-4 iulie 2021. Zodiile care vor primi vești excelente în acest sfârșit de săptămână

Horoscop weekend 3-4 iulie 2021. Sfârșitul de săptămână este aproapte, astfel că astrele au pregătit totul pentru zilele de la începutul lunii iulie. Dacă unele zodii vor primi vești bune, altele cu siguranță își vor rezolva probleme din trecut sau chiar problemele actuale din dragoste. Află ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie!

Berbec – Berbecii decis să pună pauză în relațiile cu cei din jur și să se retragă într-un loc liniștit unde să contempleze la planurile și problemele lor. Se pare că weekend-ul a picat foarte bine pentru aceștia, mai ales că a fost o săptămână destul de solicitantă.

Taur – Ai parte de câteva surprize în acest weekend și tot ce vrei este să te bucuri de liberele meritate. ai de gând să savurezi o băutură rece la o piscină, mai ales când vezi vremea de afară, sau chiar să stai la o terasă cu prietenii apropiați. Te vei decide pe moment!

Gemeni – Vei primi vești importante de la persoana iubită. Poate fi vorba despre o realizare a ei sau poate oportunitatea unui job nou. Indiferent ce anume, astrele te sfătuiesc să te bucuri pentru ea și să eviți o posibilă ceartă.

Rac – Racii sunt în elementul lor weekend-ul acesta și știu să-și facă simțită prezenta. Se vor bucura de fiecare moment pe care îl petrec cu cei din jurul lor și vor face tot posibilul să nu simtă că pierd timpul cu lucruri care nu-i fac fericiți. Vara și vremea frumoasă de afară sunt factorii care îi fac pe Raci să simtă că trăiesc.

Leu – Leii sunt puși într-o postură mai grea, asta pentru că vor trebui să rezolve câteva probleme din trecut care au apărut din nou. Se pare că proverbul acela ”Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi” e cam adevărat, iar acum trebuie să se ocupe de lucrurile pe care le-au ignorat până acum.

Fecioară – Fecioarele au parte de un weekend relaxant, care să le încarce bateriile. Săptămâna a fost una solicitantă, cu schimbări în rutina zilnică și cu mici stări de oboseală de la locul de muncă. Sfârșitul de săptămână e exact ce trebuie!

Horoscop weekend 3-4 iulie 2021. Scorpionii găsesc liniștea în acest weekend

Balanță – Balanțele sunt gata să se ocupe de problemele care le stau pe cap de ceva vreme. E momentul să lași lenea și să te ocupi de unele aspecte din viața ta, nu de alta, dar vine o perioada în care vrei să ieși și să lenevești, iar acese lucruri nu trebuie amânate foarte mult.

Scorpion – Scorpionii au parte de multă liniște în acest weekend și reușesc să găsească o pace interioră care dispăruse în ultima vreme din cauza problemele cotidinie. Piscina și terasele sunt cele mai potrivite pentru aceștia ca să simtă pe deplin că trăiesc.

Săgetător – Săgetătorii au parte de multe vești în acest weekend. Se pare că foarte multe persoane sunt interesate de ei și primesc invitații la o mulțime de evenimente importante. Recomandarea astrologilor este să nu facă exces și să se ocupe doar ce cele care sunt chiar necesare.

Capricorn – Capricornii aleg să plece undeva departe de haosul orașului în acest weekend. Vor un loc cu multă liniște și verdeață, unde să se relaxeze și să-și pună ordine în gânduri. Este și indicat, având în vedere că nici pe plan sentimental nu prea stau bine.

Vărsător – Vărsătorii sunt cu gândul la cineva drag de ceva vreme, iar în weekend pare să fie momentul ideal pentru a vorbi cu acea persoană sau chiar a programa o întâlnire. Ține mine, fă ce simți și totul va merge așa cum îți dorești!

Pești – Peștii nu vor să facă prea multe în acest weekend. Se pare că cel mai important pentru ei este să se relaxeze, să mănânce ceva bun și să petreacă timp cu familia și prietenii. Sfârșitul acesta de săptămână este exact momentul oportun pentru tine ca să faci asta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: