Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: 13 aprilie. Leii vor fi prinși cu cioara vopsită și vor fi sancționați dur

Horoscop zilnic: 13 aprilie. Leii vor fi prinși cu cioara vopsită și vor fi sancționați dur

Horoscop zilnic

Horoscop 13 aprilie 2020 pentru toate zodiile. Află previziunile pentru luni. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Luni va fi o zi descrisă de un singur cuvânt: frământări. Toate zodiile au o fărâmă de teamă, de suspiciune privind un lucru, ceva care le răpește liniștea.

Horoscop 13 aprilie 2020 Berbec

Nu trebuie să te dai bătut dacă întâlnești o situație nefastă. Tot ce trebuie să faci e să mergi înainte, cu capul sus. Toate drumurile care duc la un scop încununat de succes au obstacole, așa că trebuie să ții minte acest lucru.

Horoscop 13 aprilie 2020 Taur

Te simți golit de inspirație, parcă nu mai ai elanul acela de la început. Poate ar fi bine să discuți cu cineva cu expertiză, care să îți lămurească toate frământările. Nu încerca să faci totul repede, pentru că nu va ieși deloc așa cum îți imaginai. Ai răbdare, ascultă sfatul celor mai înțelepți decât tine, sau celor avizați și vei descoperi brusc o soluție care până acum nici prin cap nu-ți trecuse.

Horoscop 13 aprilie 2020 Gemeni

Nu te mai compara cu ceilalți! Fiecare este diferit și nu toți am avut același start în viață. Nu iese nimic bun dacă faci asta, ba mai mult, o să te superi și o să îi indispui pe toți cu starea ta de spirit. Te macină gânduri de invidie, dar trebuie să îți amintești că întotdeauna vor exista alți oameni, mai deștepți, mai bogați, iar acest lucru nu trebuie sî te întristeze în niciun caz! Gândește-te la atuurile tale, pentru că siguranța cei cu care te compari nu le au.

Horoscop 13 aprilie 2020 Rac

Simți un imbold să îi ajuți pe ceilalți, să fii alături de ei, așa că vei face tot ce îți stă în putere să le dai o mână de ajutor celor încercați de soartă. Vei da dovada de foarte multă compasiune, și vei crește în ochii celorlalți. Desigur, nu acesta este scopul tău, intenția ta este una pură, dar este un efect secundar al comportamentului tău de samaritean.

Horoscop 13 aprilie 2020 Leu

Luni, nativii din zodia Leu își vor găsi nașul. Talentul tău de a disimula adevărul nu va fi deloc în favoarea ta, pentru că se va găsi cineva care să îți pună capac. Ai mare grijă ce spui, pentru că abilitatea ta de a întortochea cuvintele se va întoarce împotriva ta și cineva este dispus să ia măsuri foarte dure pentru ca acest lucru să nu se mai repete. Dacă vei fi prins cu cioara vopsită, vei fi sancționat dur.

Horoscop 13 aprilie 2020 Fecioară

Planul financiar este cel care îți ocupă toată atenția. Te dedici rezolvării unor situații mai vechi, iar acest lucru îți va aduce numai câștiguri. Banii nu vor fi o problemă pentru tine, pentru vor fi multe vești bune care privesc domeniul finanțelor tale. Te vei simți ușurat că ai reușit, în sfârșit, să scapi de acea situație din trecut și te vei bucura de succes.

Horoscop 13 aprilie 2020 Balanță

La balanțe, planul amoros va fi în prim-plan luni. Fie că este vorba de o iubire mai veche, fie că se aprinde flacăra unei iubiri noi, tu și partenerul tău veți simți pentru prima dată că sunteți suflete pereche. Gândiți la fel, ceea ce vă face să zîmbiți să să credeți, cu adevărat, în iubire.

Horoscop 13 aprilie 2020 Scorpion

Ceva te irită și ai un comportament ostil față de toți cei din jurul tău. Înainte, te simțeai în largul tău în acest mediu, dar acum ți se pare că ești ca un pește pe uscat și asta te face să ai o atitudine ofensivă față de cei din grupul tău. Ia lucrurile cu calm, toți oamenii cu care te-ai înconjurat de-a lungul timpului sunt acolo cu un motiv.

Horoscop 13 aprilie 2020 Săgetător

Nu te plafona, nu te mulțumi cu nivelul la care ai ajuns, tu poți mult mai mult de atât. Trebuie să ai încredere în forțele tale, pentru că doar așa vei reuți în viață. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te mulțumești cu ceva ce ai deja și să nu ai perspectiva viitorului. Acesta poate fi chiar mai luminos!

Horoscop 13 aprilie 2020 Capricorn

Luni este ziua reușitelor în plan profesional. Vei primi vești bune din acest domeniu și simți că toată munca ta de până acum este, în sfârșit, răsplătită. Acum trebuie să te gândești la viitor, la ce vei face în continuare. Perpectivele nu sunt puține, dar trebuie să stabilești niște priorități.

Horoscop 13 aprilie 2020 Vărsător

Scapă de acele emoții negative care te macină. Nu îți fac bine nici ție, nici celor din jurul tău. Caută o cale de a le elimina, iar dacă te simți copleșit de aceste gânduri, cere sfatul partenerului tău, poate îți va oferi un sfat prețios. Încearcă să citești o carte despre dezvoltare personală, te va ajuta să îți clarifici gândurile.

Horoscop 13 aprilie 2020 Pești

Luni, ți se pare cî viața ta este dată peste cap. Lucrurile o iau razna și simți că nu mai poți face față. E normal să îți pierzi cumpătul, dar ia în calcul că poate nu toată vina îți aparține ție. Respiră adânc, lucrurile nu sunt atât de grave precum par.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: