Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul săptămânii 3-9 august 2020

Horoscopul săptămânii 3-9 august 2020

Horoscop 4 ianuarie 2021

E august, în sfârșit! Ultima lună din vara 2020 este una foarte încărcată – încă de luni avem lună plină în Vărsător (accentuează dorința de comunicare și acceptare socială), marți, Mercur intră în Leu și rămâne până pe 20 august, iar vineri, Venus se mută în Rac până pe 6 septembrie.

BERBEC

Urmează o periodă dinamică, plină de schimbări. Cu toate acestea, nu pare a fi un moment favorabil pentru căsătorie. Se prea poate să pui în practică idei noi, abandonând proiectele mai vechi. Faptul că lași chestiuni nefinalizate poate provoca nemulțumirea colegilor și a conducerii. Ai grijă și la problemele financiare! Neatenția ar putea duce la pierderi bănești substanțiale.

TAUR

Mai mult ca oricând, familia și casa vor fi pe primul plan. Este posibil să ai parte de o perioadă stresantă, așadar trebuie să te mobilizezi pentru a o depăși, prin evitarea conflictelor și încercând să nu te implici în certuri. Lipsa de energie te poate face mai irascibil, ceea ce poate îngreuna relațiile cu ceilalți din jur. Prin urmare, sprijinul prietenilor și cunoscuților va fi de mare ajutor.

GEMENI

Este o perioadă foarte bună pentru nativii din zodia Gemeni, axată pe sectorul relațiilor de prietenie și a legăturilor cu frații sau verii. Este posibil să te implici în niște proiecte financiare importante. Din punctul de vedere al sănătății, astologii te sfătuiesc să ai grijă de vedere, iar la orice fel de disconfort să apelezi la un medic

RAC

Pentru nativii din zodia Rac, aceasta nu pare a fi o săptămână tocmai bună. Pot apărea tensiuni în relația cu partenerul de viață și nu numai. Multe evenimente, înțelegeri, acorduri, întâlniri pot fi amânate sau pot aduce neplăceri sau cheltuieli inutile, care generează o instabilitate financiară. Vei avea nevoie de răbdare și multă atenție.

LEU

Dragostea plutește în aer! Luna plină în Vărsător duce la formarea de noi relații. Prima săptămână din lună vine cu dinamism, exces de energie creativă și chiar revoluționară. Totuși, acest lucru poate complica viața, poate provoca probleme cauzate de impulsivitate, haos, contradicții. Apar ceva conflicte în relația cu partenerul, dar după o discuție totul se așază.

FECIOARĂ

Sănătatea înainte de toate! Ai grijă de vederea ta și, mai ales, de ochiul stâng. Luna plină din Vărsător te ajută să te îndrepți spre rutină și să fii mai atent la sănătate și să o îmbunătățești. Este un moment perfect pentru o vacanță binemeritată. Atenție la ispite, în schimb! Un pas greșit și fie pierdeți sume importante de bani, fie vă stricați relația cu partenerul.

BALANȚĂ

Pentru balanțe urmează o săptămână în continuă mișcare, plină de schimbări, care poate provoca o stare emoțională instabilă. Cu sprijinul celor apropiați, vei putea pune în practică tot ce ți-ai propus. Pot apărea totuși critici din partea conducerii sau a profesorilor, de aceea trebuie să fii mereu atent.

SCORPION

Se pare că Scorpionii vor avea parte de o săptămână solicitantă. Criticile și subestimarea talentelor s-ar putea să te oblige să faci anumite schimbări. Ai nevoie de ele și consideri că ai și forță de decizie, dar va trebui să fii calculat, asumat, gândindu-te și la consecințe și urmări. Astrologii cred că o vacanță este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce este de facut pe mai departe.

SĂGETĂTOR

Și Săgetătorii vor avea parte de un început de august haotic și neclar. În această perioadă există risc de răniri și accidentări, așa că trebuie să fii atent. În cupluri, pasiunea se reaprinde, însă fii cu băgare de seamă la conflictele generate de bani și cheltuieli, mai ales dacă vei pleaca într-o călătorie.

CAPRICORN

Din păcate, această săptămână nu îți va aduce prea mult optimism sau noroc, însă vei culege roadele financiare ale unui proiect cu miză mare sau vei finaliza un proces ce ține de o moștenire, un partaj, litigiu. Unii dintre nativi vor fi melancolici în această perioadă, alții vor deveni agresivi. Melancolia nu a creat nimănui probleme cu legea, dar agresivitatea, da.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta este începutul unei perioade interesante din viața sentimentală a Vărsătorilor. Luna plină se va petrece în semnul lor zodiacal, ceea ce îi va motiva să închei un capitol din viață și să culeagă roadele. Posibil ca unii Vărsători să facă pasul spre a deveni părinți, în timp ce aceia care sunt încă singuri vor cunoaște pe cineva care să le trezească puternic interesul la nivel intelectual sau să empatizeze prin prisma unor hobby-uri și activități comune.

PEȘTI

Nativii din zodia Pești vor avea parte de o perioadă aglomerată, însă în care vor fi predispuși la formarea de noi relații. Cu siguranță, dacă nu comunici cu partenerul cu mult calm, vei termina această săptâmână singur. Când vine vorba despre starea de sănătate, s-ar putea să ai de-a face cu o problemă de sănătate care cere a fi rezolvată!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: