Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 3 august 2020. Ce zodie este trădată de un prieten

Horoscop 3 august 2020. Ce zodie este trădată de un prieten

horoscop

Horoscop 3 august 2020. Previziunile astrale pentru toate cele 12 zodii arată că ziua de luni va fi una lungă, grea și obositoare, dar toate aceste eforturi nu vor rămâne nerăsplătite.

Horoscop 3 august pentru zodia Berbec

Un început de săptămână greu pentru acești nativi. Weekendul se dovedește a fi prea mic și prea puțin pentru Berbeci, care nici măcar acum nu se simt odihniți.

Horoscop 3 august pentru zodia Taur

Nu mai încerca să repari ceva ce nu mai poate fi reparat. Dacă dorința vine din două părți și sentimentul este bilateral, atunci poți face un efort.

Horoscop 3 august pentru zodia Gemeni

Te simți lipsit de viață, dar acest lucru se va schimba pe parcursul zilei. Cineva îți va da o stare de spirit foarte bună.

Horoscop 3 august pentru zodia Rac

Atunci când ești setat pe niște scopuri, să fii sigur că și universul lucrează alături de tine, dacă ți le dorești cu o intensitate extremă.

Horoscop 3 august pentru zodia Leu

Nu te poți împotrivi lucrurilor. Ele trebuie să își urmeze traseul normal, natural, iar tu nu poți face altceva decât să le privești și să le accepți.

Horoscop 3 august pentru zodia Fecioară

Ai făcut o greșeală mare și nu știi cum să o mai repari. Este simplu ce ai de făcut: cu calm și cu atitudinea potrivită, lucrurile pot lua o turnură în favoarea ta.

Horoscop 3 august pentru zodia Balanță

Ești foarte sensibil în această zi. Ai trecut prin multe și abia acum începi să te resimți.

Horoscop 3 august pentru zodia Scorpion

Fii atent la cei din jurul tău, este posibil ca printre ei să se fi strecurat un dușman, așa că ai grijă ce dezvăluiri faci.

Horoscop 3 august pentru zodia Săgetător

Acești nativi au parte de o zi grea, plină de sarcini la locul de muncă. Vei reuși să le dai de cap, așa că nu îți face griji.

Horoscop 3 august pentru zodia Capricorn

Relația ta cu partenerul este într-o zonă gri. Nu știi dacă vrei să continuați sau să pui punct, iar distanța nu face altceva decât să vă despartă.

Horoscop 3 august pentru zodia Vărsător

Ziua de luni este una cu multe provocări pentru Vărsător. Nu știi la ce să te aștepți, dar cu siguranță vei rămâne surprins.

Horoscop 3 august pentru zodia Pești

Fă tot ce ține de tine pentru ca tu și cei din jurul tău să fie fericiți, la finalul zilei doar asta contează.

Loading...