Redactia.ro
Home » Monden » Hoții i-au spart mașina lui Jador! Artistul a rămas fără portofel: ”Nu mai avem geamuri”

Hoții i-au spart mașina lui Jador! Artistul a rămas fără portofel: ”Nu mai avem geamuri”

GALERIE FOTO (2) Când se lansează piesa „Pasiunea pentru tine” a lui Jador? Promite să fie hit

Mașina lui Jador a fost prădată de hoți! Incidentul s-a întâmplat chiar după un concert pe care l-a susținut în Constanța.

Hoții i-au spart mașina lui Jador! Artistul a rămas fără portofel: ”Nu mai avem geamuri”

Jador trece prin clipe grele, asta după ce mașina lui a fost prădată de hoți. Artistul se afla la un concert în Constanța, iar după eveniment și-a dat seama că mașina lui a fost spartă. După ce a făcut accident cu mașina, în urmă cu foarte puțin timp, bolidul lui Jador a fost spart în timp ce acesta se afla la un concert. În momentul în care a observat că geamurile bolidului de lux sunt sparte și că îi lipsesc mai multe lucruri din mașină, precum și portofelul, cântărețul nu a mai stat pe gânduri și a făcut un filmuleț pe care l-a postat în mediul online.

Acesta le-a explicat fanilor tocmai a pățit, dar în același timp a făcut un apel disperat către cei ce l-au jefuit. Jador a transmis un mesaj vehement tâlharilor și le-a spus să ia toți banii din portofel, însă să-l aducă înapoi, căci are nevoie de actele pe care le avea în acesta. De asemenea, Jador a filmat întreaga mașină pentru a le arăta fanilor care este situația, de fapt, surprinzând și geamurile sparte. Acesta a povestit rapid ce s-a întâmplat și a fost pe cât se poate de supărat.

„Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină. Te rog frumos ia banii și golește-l și du portofelul, aruncă-l la o secție de poliție, trimite-l, fă ceva ca să fie bine”, a spus Jador pe internet.

Hoții i-au spart mașina lui Jador! Artistul a rămas fără portofel ”Nu mai avem geamuri”

Jador este în mijlocul unei probleme. Se pare că artistul a comis-o în cadrul unui concert pe care îl susținea. Problema a fost faptul că acesta a comis o infracțiune față de unul dintre fanii săi. Povestea a început când un bărbat mai insistent îl tot ruga pe Jador să îi facă o dedicație. Artistul, agasat de acesta, i-a luat bancnota și a rupt-o în fața sa. Lucrul pe care Jador nu-l știa este faptul că acest gest a fost chiar o infracțiune conform codului penal în vigoare.

Jador riscă acum să se aleagă cu un dosar penal și poate să ajungă chiar să facă închisoare pe o perioadă de la trei luni la doi ani pentru faptul că a deteriorat bancnota. În situația cea mai fericită Jador s-ar putea alege doar cu o amendă uriașă pentru ceea ce a făcut.

Jador a vorbit pe rețelele de socializare despre acuzațiile care i se aduc. Filmarea s-a răspândit rapid în mediul online și mulți oameni l-au pus la zid pe artist. Acesta nu a stat prea mult cu mâinile în sân și a ieșit să se apere. Acesta le-a spus fanilor că este trist din cauza faptului că toată lumea vine să îi dea bani sau să îl filmeze în loc să danseze pe piesele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: