Redactia.ro
Home » Monden » I-am făcut calculul! Câți bani a încasat Maria Chițu pentru 10 săptămâni la Survivor All Stars, de pe Pro TV

I-am făcut calculul! Câți bani a încasat Maria Chițu pentru 10 săptămâni la Survivor All Stars, de pe Pro TV

GALERIE FOTO (3) Maria Chițu face dezvăluiri despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor: ”Aștept să văd cum va continua”

Într-o competiție plină de provocări și dramatism, Maria Chițu a fost una dintre figurile remarcabile ale sezonului Survivor România All Stars. Cu toate acestea, povestea sa în Republica Dominicană s-a încheiat în ediția din 21 Martie a show-ului, când a fost eliminată după o luptă acerbă.

Războinica nu a plecat cu mâinile goale, deoarece participarea sa i-a adus câștiguri financiare substanțiale. Iată ce sumă fabuloasă a încasat după doar 10 săptămâni de competiție strânsă.

Tensiunile au ajuns la cote maxime

În ultimele episoade ale competiției, tensiunea a atins cote maxime, iar fiecare eliminare a devenit crucială pentru supraviețuirea în concurs. În ciuda eforturilor sale și a performanțelor remarcabile în competiție, Maria Chițu a fost eliminată în urma duelului cu Alexandra Duli, reprezentanta taberei albastre. Înainte de a părăsi tabăra, Maria a împărtășit gândurile sale despre experiența pe care a avut-o în competiție.

”Sezonul ăsta a fost foarte diferit pentru mine, la fel de greu, dar l-a asociat mai mult cu un spital, mă întreba lumea acasă de ce mă întorc la Survivor, pentru că aici vii bolnav, vii cu inima ca într-o iesle săracă și pleci ca un templu curat. Aici m-am conectat cel mai mult cu Dumnezeu. Plec la mama mea acasă și abia aștept să petrec timp mai mult cu familia mea.”, a declarat Maria Chițu într-un ultim testimonial oferit.

Mii de euro i-au intrat în cont

Cu toate că nu a reușit să ajungă în finala mult dorită, Maria Chițu nu a plecat acasă cu buzunarele goale. Participarea sa în Survivor All Stars i-a adus câștiguri financiare substanțiale. Conform unor surse, pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, Maria a încasat suma de 3000 de euro. Având în vedere că a rămas în competiție timp de 10 săptămâni, aceasta ar fi primit în total 30.000 de euro pentru aparițiile sale în show.

Așadar, chiar dacă drumul său în aventura Survivor All Stars s-a încheiat într-un mod abrupt, Maria Chițu poate privi înapoi la această experiență cu mândrie și satisfacție, atât din punct de vedere personal, cât și financiar. Întreaga sa implicare în competiție a fost un exemplu de perseverență și determinare, iar recompensa financiară obținută reflectă eforturile și sacrificiile pe care le-a făcut în jungla dominicană.

Zanni, posibil următorul concurent eliminat

Zannidache, cunoscut ca unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați concurenți din noul sezon al emisiunii „Survivor All Stars”, se află acum în centrul atenției, dar nu pentru performanțele sale impresionante în competiție. Dezvăluiri uluitoare făcute publice pe platforma Instagram au generat o undă de șoc printre fanii emisiunii, sugerând că fostul câștigător ar putea fi pe punctul de a fi eliminat.

Conversația apărută pe Instagram între Zannidache și unul dintre fanii săi este unul dintre primele semne ale posibilei sale eliminări. În această discuție, concurentul recunoaște că este în pericol de a fi eliminat și își exprimă dezamăgirea, atribuind responsabilitatea colegilor săi de echipă pentru această situație dificilă. Această dezvăluire neașteptată a adus un val de îngrijorare și speculații printre fanii emisiunii, care își exprimă îngrijorarea pentru viitorul său în competiție.

De asemenea, un alt mesaj apărut pe pagina fanilor emisiunii de pe Facebook indică faptul că Zannidache va fi eliminat într-una dintre rundele următoare ale jocurilor individuale. Acesta a alimentat și mai mult speculațiile și discuțiile în comunitatea fanilor. Cu toate acestea, aceste informații trebuie tratate cu prudență, deoarece nu sunt confirmate oficial de către producătorii emisiunii sau de către Zannidache însuși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: