Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I s-a ridicat licența de medic pe motiv că e… prea sexy!

I s-a ridicat licența de medic pe motiv că e… prea sexy!

GALERIE FOTO (7)

Este medic, însă Nang Mwe San nu-și mai poate exercita profesia din cauza faptului că e prea… sexy! Femeii i s-a retras licența de medic din pricina unor ipostaze incitante în care s-a fotografiat.

I s-a ridicat licența de medic pe motiv că e prea sexy!

Este o femeie foarte frumoasă și sexy, însă asta nu-i limitează capacitățile profesionale. Cel puțin asta susține femeia care îi acuză de sexism pe cei care i-au suspendat licența de medic. „Am fost șocată și foarte tristă să primesc această veste. Am muncit enorm ca să devin doctor. M-am îmbrăcat sexy când am tratat pacienții? Niciodată! (…) Orice s-ar întâmpla, nu voi renunța nici la cariera de model”, a declarat Nang Mwe San, potrivit Channe New Asia.

Tânăra militează pentru drepturile ei

Chiar dacă are o carieră de succes ca model, femeia susține că ea s-a pregătit ca medic și că nu vrea să renunțe la profesia ei. Pentru asta are de gând să meargă până în pânzele albe și să consteste decizia Consiliului Medicilor din Myanmar.

Ea și-a angajat un avocat și spune că nu se va opri până nu i se va face dreptate. Nang spune că este foarte pricepută în ceea ce face și că oamenii au nevoie de ajutorul ei, așa că asta o face să meargă mai departe.

Citește și Gestul unui bărbat a cărui iubită s-a stins în ziua nunții lor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini