Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp, surprins în ipostaze tandre cu o cântăreață celebră. Cine e bruneta

Iancu Sterp, surprins în ipostaze tandre cu o cântăreață celebră. Cine e bruneta

Iancu Sterp

Fratele cântărețului de petrecere Culiță Sterp a fost surprins în ipostaze tandre cu o brunetă celebră. Cei doi au lansat o melodie împreună, care a spart topurile de pe Youtube.

Se pare că Iancu Sterp vrea să se lanseze în muzică, precum fratele său, și din câte se observă, a început cu dreptul.

Iancu Sterp, surprins în ipostaze tandre cu o cântăreață celebră. Cine e bruneta

Iancu Sterp, în vârstă de 22 de an se pare că își dorește cu orice preț o carieră în muzică. Provocat de fratele său să lanseze o melodie, acesta a colaborat cu Bogdan Mocanu și Dodo, pentru melodia „Șefa banilor”, care s-a dovedit a fi un adevărat succes.

Pentru a-l ajuta pe fratele său, Culiță a apelat la Costi Ioniță, care a venit cu idei extraordinare pentru colegul de breaslă. Astfel, într-o scenă filmată, protagoniștii sunt Iancu Sterp și artista Dodo. În videoclip, bruneta joacă rolul iubitei fratelui lui Culiță.

Cine este Dodo?

Dodo, în vârstă de 19 ani, este o adolescentă din Râmnicu Sărat, cu ambiții mari. Aceasta a urcat pentru prima oară pe scena emisiunii X Factor în 2018. Doinița Ioniță, pe numele său real, a participat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Dodo a reușit să ajungă în finala X Factor, dar premiul cel mare a fost câștigat de Bella Santiago, aflată în echipa Deliei.

Ulterior, Costi Ioniță i-a descoperit talentul și a decis să o lanseze în muzică. Dodo face parte din trupa de fete Gold Money, iar piesa de debut a fost Jellybon. Ei bine, Dodo s-a făcut remarcată după ce a lansat melodia Jale, în colaborare cu Emilia, Jay Maly, Costi Ioniță și Jador.

Videoclipul a strâns în numai o lună, 40 de milioane de vizualizări, fiind pe primul loc în top de Youtube săptămâni la rând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: