Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, mesaj pentru suporterii lui Rangers! Cât câștigă românul în Scoția

Ianis Hagi, mesaj pentru suporterii lui Rangers! Cât câștigă românul în Scoția

ianis hagi, Rangers FC, salariu,

Ianis Hagi a revenit în Scoția și a participat la primul antrenament. Românul nu i-a uitat pe fani și le-a transmis un mesaj.

Campionatul în Scoția a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, echipele au început să se reunească și să se pregătească pentru noul sezon. Ianis Hagi, care a devenit cel mai bine plătit jucător de la Rangers nu și-a uitat fanii. După primul antrenament a postat un mesaj. Așa cum era de așteptat a adunat imediat mii de aprecieri.

„Din nou la lucru! Este clar că avem energie! Acum trebuie să muncim”, a scris fiul “Regelui”.

Cât câștigă Ianis Hagi în Scoția

Transferul mijlocașului român la Rangers a fost unul dintre cele mai discutate subiecte în perioada în care campionatele au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Deși a avut mai multe oferte avantajoase, Ianis a preferat să rămână în Scoția. Rangers l-a cumpărat definitiv de la Genk, cu 3,4 milioane de euro. Scoțienii i-au oferit internaționalului român 1,1 milioane de euro pe an, ceea ce înseamnă că salariul său lunar este de aproximativ 84.000 de euro pe lună. Cu această sumă, Ianis Hagi a devenit cel mai bine plătit jucător de la Rangers. De când a ajuns pe Ibrox Park a jucat 12 meciuri și a marcat 3 goluri. Românul a devenit rapid și unul dintre preferații galeriei, fanii trimitându-i mesaje de susținere după fiecare meci.

“E profesionist și a învățat rapid cum vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre assisturile și golurile sale, însă Ianis e și foarte inteligent tactic. În plus, atitudinea lui, cât muncește, totul ne place la el”, spunea antrenorul scoțienilor, Steven Gerrard.

Înainte ca scoțienii să-l transfere definitiv, publicația belgiană Voetbalbelgie scria că fiul lui Gheorghe Hagi a primit oferte și de la Tottenham și Lazio.

Loading...