Redactia.ro
Home » Știri » Ibuprofen, testat ca medicament pentru COVID-19. Ce efect ar avea acest tratament pentru persoanele infectate cu coronavirus

Ibuprofen, testat ca medicament pentru COVID-19. Ce efect ar avea acest tratament pentru persoanele infectate cu coronavirus

Medicamentul Ibuprofen

Specialiștii au început un proces de verificare pentru a afla dacă medicamentul Ibuprofen vindecă pacienții de coronavirus. Oamenii de știință vor să afle dacă inflamatorul poate trata dificultățile de respirație.

Ibuprofenul, testat pentru a afla dacă poate trata pacienții cu coronavirus

Echipa de cercetare de la spitalul londonez Guy’s and St. Thomas și dela King’s College sunt de părere că medicamentul Ibuprofen, ar putea fi benefic în tratarea dificultăților de respirație.

Specialiștii consideră că acest medicament poate ține pacienții care au probleme de respirație, departe de ventilatoare.

Așadar studiul Liberant prevede ca jumătate dintre pacineți să primească ibuprofen, pe lângă tratamentul obișnuit. Mai mult decât atât, oamenii de știință vor folosi o formulă specială de ibuprofen, și nu tabletele obișnuite pe care oamenii le cumpără din farmacii.

Potrivit studiilor făcute pe animale, Ibuprofen tratează sindromul respirator acut, care este una dintre simptomele și complicațiile în cazul infectării cu noul coronavirus.

Trebuie să facem studiul pentru a arăta că realitatea se potrivește cu așteptările noastre”, a spus profesorul Mitul Mehta, unul dintre membrii echipei de cercetare.

La început, specialiștii au fost îngrijorați că acest medicament le-ar putea face rău pacienților cu simptome ușoare, iar îngrijorarea a crescut în momentul în care Oliver Veran a declarat că Ibuprofenul ar putea agrava situația și i-a sfătuit pe cei bolnavi să folosească paracetamol.

Ibuprofenul este sigur în cazul persoanelor care sunt infectate cu COVID-19

Potrivit Digi24, după revizuirea Comisiei pentru medicamente s-a ajuns la concluzi că ibuprofenul este sigur în cazul pacienților cu noul coronavirus.

Ibuprofenul și paracetamolul sunt medicamente care reduc temperatura și pot ajuta la tratarea simptomelor asemănătoarea gripei.

Sistemul de asistență medicală de stat din Regatul Unit le recomandă oamenilor să folosească întâi paracetamolul, deoarece acesta are efecte secundare mai puține. În schimb ibuprofenul poate provoca efecte secundare mult mai puternic și poate provoca ulcer de stomac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini