Redactia.ro
Home » Monden » Ieri se scălda în lux, astăzi a ajuns la sapă de lemn! O artistă din România se află la pământ cu banii

Ieri se scălda în lux, astăzi a ajuns la sapă de lemn! O artistă din România se află la pământ cu banii

GALERIE FOTO (6) Ieri se scălda în lux, astăzi a ajuns la sapă de lemn!

Ieri se scălda în lux, astăzi a ajuns la sapă de lemn! În urmă cu câțiva ani era o femeie împlinită, fiind căsătorită cu bărbatul care i-a dăruit doi copii. Însă acum, vedeta are mari probleme cu banii, după ce soțul ei a decis să o înlocuiască cu o altă femeie și i-a cerut să plece din casă împreună cu cei doi copii. Cristina Spătar, căci despre ea este vorba, și-a închis ultima afacere din cauza pandemiei de coronavirus, iar acum a decis să lupte în tribunal pentru a-i cere fostului soț pensia alimentară pe care refuză să le-o ofere copiiilor săi.

Ieri se scălda în lux, astăzi a ajuns la sapă de lemn! O artistă din România se află la pământ cu banii

Ieri se scălda în lux, astăzi a ajuns la sapă de lemn! Regina R& B, Cristina Spătar are probleme mari cu banii, iar pandemia de coronavirus a determinat-o să-și închidă ultima afacere din care artista mai reușea să scoată bani pentru a-și întreține cei doi copii. Dacă ieri se scălda în lux, astăzi a ajuns la sapă de lemn. Cristina Spătar nu reușește să-și mai revină, după ce a divorțat de soțul ei, afaceristul Alin Ionescu. Potrivit Impact.ro, vedeta a rămas fără niciun ban și este dispusă să apeleze în instanță pentru ca cei doi copii ai săi să primească pensia alimentară de la tatăl său. “Nu mai merge, încă de la începutul pandemiei am închis afacerea. Mi-am luat gândul. Am închis tot. Atelier, tot. E foarte greu”, a declarat Cristina.

Fostul soț, Alin Ionescu refuză să le plătească pensia alimentară celor doi copii ai săi. Vedeta și-a pus mari speranțe în afacerea cu haine pe care o gestiona înainte ca pandemia de coronavirus să o falimenteze. După ce a divorțat de Alin, în 2016, Cristina a fost dată afară din vila de la Crevedia în care regina R& B locuia împreună cu copiii săi, Aida și Albert. Motivul este faptul că afaceristul a dorit cu ardoare să o aducă pe amanta lui, Larissa în casa lor și să o dea afară pe mama copiilor săi. Astfel, Cristina Spătar s-a văzut nevoită să-și închirieze un apartament, într-un bloc modest, pentru a-și crește copii cum se cuvine.

Cristina Spătar este ajutată de actualul iubit

Pentru că nu mai avea nicio șansă să se relanseze în muzică, Cristina a decis să-și deschidă o afacere cu ajutorului noului său iubit. Aceasta și-a scos la vânzare colecția de bijuterii pentru a avea bani să-și crească copiii și împreună cu noul său partener a făcut un credit pentru o nouă locuință. Acesta a ajutat-o foarte mult din punct de vedere financiar, dar și sentimental, fiind alături de ea când i-a fost greu. ”Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu. Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Toată lumea are un iubit, eu de ce să nu am?”, a declarat Cristina Spătar.

Recent, Cristina Spătar a decis să-și dea în judecată fostul soț pentru neplata pensiei alimentare. În acest timp, Alin Ionescu își ține noua soție în puf, făcându-i cadou mașini de lux. În 2019, afaceristul s-a căsătorit cu Larisa Tănăsoiu care, a adus pe lume cel de-al treilea copil al afaceristului, Carol-Ayan. Regina R&B și Alin Ionescu s-au căsătorit în 2008, iar în urmă cu patru ani au decis să pună capăt mariajului, chiar dacă au doi copii împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: