Redactia.ro
Home » Știri » Ies la iveală detalii șocante despre Prințesa Diana! Lucrul șocant pe care aceasta l-a făcut înainte să moară

Ies la iveală detalii șocante despre Prințesa Diana! Lucrul șocant pe care aceasta l-a făcut înainte să moară

Ies la iveală detalii șocante despre Prințesa Diana! Lucrul șocant pe care aceasta l-a făcut înainte să moară

Pe zi ce trece apar noi detalii din viața Prinței Diana. S-a aflat ultimul lucru pe care soția Prințului Charles înainte să moară. 

Ies la iveală detalii șocante despre Prințesa Diana

Viața Prințesei Diana a fost una foarte controversată, atât în timpul cât trăia, dar și după ce aceasta s-a stins din viață. Constant au apărut detalii despre viața acesteia și mai ales lucruri pe care nora Reginei le-a făcut înainte să moară.

Înainte să moară, Prințesa Diana a confruntat-o pe Camilla Parker Bowles, presupusa amantă a Prințului Charles. Cele două erau rivale de ani buni, iar soția Prințului Charles a simțit că era momentul să vorbească cu ea.

Ies la iveală detalii șocante despre Prințesa Diana! În documentarul ”In her own words”, bazat pe internviul care a fost acordat de Prințesa Diana jurnalistului Martin Bashir în 1995, a povestit motivul pentru care a confruntat-o pe Camilla chiar la petrecerea aniversară a surorii sale.

”I-am spus: Camilla, ştiu exact ceea ce se întâmplă între voi. Mi-a răspuns: Nu ştiu la ce te referi. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: Ai tot ceea ce-ţi doreşti. Toţi bărbaţii din lumea asta sunt îndrăgostiţi de tine. Ai doi copii frumoşi. Ce vrei mai mult? I-am răspuns: Îmi vreau soţul”, povestea Diana despre momentul confruntării.

Mai mult, după ce i-a spus aceste lucruri, Camilla Parker Bowles ar fi lăsat capul în jos și nu ar fi zis nimic, semn că și-ar fi recunoscut vinovăția.

Ultimle cuvinte ale Prințesei Diana înainte să moară

Soția Prințului Charles și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, alături fiindu-i iubitul de atunci, Dodi Al-Fayed, decedat și el în accident. Timp de 24 de ani, au fost „născute” o sumedenie de teorii ale conspirațiilor care încercau să „dezgroape” ceea ce, probabil, nu va putea fi vreodată dezgropat.

Ies la iveală detalii șocante despre Prințesa Diana! În topul acestor informații și teorii, există două persoane care au ieșit în presă cu două declarații absolut cutremurătoare care au legătură cu ultimele zile din viața Prințesei Diana.

Sergentul Xavier Gourmelon, pompierul care i-a acordat primul ajutor Prințesei Diana în primele minute după ce a avut loc accidentul a spus că aceasta avea momente de luciditate, iar într-unul dintre ele a avut puterea să întrebe: „My God, what’s happened?/Dumnezeule, ce s-a întâmplat?“.

De asemenea, un alt bărbat important din viața Alteței Sale Regale a povestit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Prințesa Diana. Paul Burrell, Majordomul Prinţesei Diana, își amintește că fix în momentul în care s-a urcat în mașină atunci când a plecat la Paris, aceasta i-a spus cu un ton trist, abătut: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”.

Aceasta nu s-a mai întors niciodată, pentru că după câteva ore a fost victima cumplitului accident care a îndoliat lumea întreagă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: