Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? A fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Asia Express

Îl recunoști? A fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Asia Express

GALERIE FOTO (7) Îl recunoști

Îl recunoști? La Asia Express le-a câștigat pentru prima dată inimile românilor, după care a vrut să afle cât de bun este în ale bucătăriei. Cătălin Rizea este căsătorit cu Adda Balada, artista care și-a încântat fanii cu o imagine din perioada în care soțul său era copil. Internauții și-au dat seama de un lucru absolut șocant!

Îl recunoști? A fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Asia Express

Îl recunoști? Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, având o carieră de succes și o familie minunată. Artista este căsătorită cu Cătălin Rizea, fiind unul dintre cel mai iubit cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt extrem de îndrăgiți de public, mai ales de când au participat împreună în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Fanii acestora au avut ocazia să-i cunoască mult mai bine, și chiar dacă nu au fost marii câștigători, Adda și Cătălin Rizea sunt îndrăgiți de miile de admiratori.

Ei bine, după ce s-a încheiat sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1, Cătălin Rizea a decis să afle cât de bun este în bucătărie. Acesta a participat la Chefi la cuțite, fiind în echipa lui Florin Dumitrescu. Chiar dacă nu a reușit să plece acasă cu marele premiu, Adda a arătat că este foarte mândră de soțul ei. „ADIO DESERT! 😂 Evident ca GLUMESC! Ai demonstrat ca poti! Esti inspiratie pentru orice bucatar amator si cel mai important – esti inspiratie pentru copilul nostru, care acum isi doreste sa gateasca! (i-am cumparat deja bucatarie de jucarie) 😂 Te iubesc!”, i-a spus Adda lui Cătălin Rizea după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Recent, artista le-a arătat fanilor o fotografie cu soțul său din perioada în care acesta era copil. Evident, internauții au observat imediat asemănarea izbitoare dintre fostul concurent Chefi la cuțite și fiul său.

Catalin Rizea in copilarie

Cum s-au cunoscut?

Chiar dacă Adda are o fire vulcanică, Cătălin nu poate sta o zi fără soția sa. Într-un interviu, artista a povestit cum s-au cunoscut și în fel a cerut-o Cătălin în căsătorie. „El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști.Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: ”Măi tu mi-ai luat inel”. L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție.Cătălin mi-a zis: ”Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos” Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: ”Da, Da, Da”, a spus Adda.

Adda l-a născut în 2016 pe Alexandru Cătălin, un băiețel extraordinat, cu care artista se mândrește întotdeauna. Adda și Cătălin Rizea sunt fericiți de când băiețelul lor a venit pe lume, iar de cele mai multe ori, aceștia postează diferite imagini, pe retelele de socializare, cu Alexandru făcănd tot felul de șotii. În perioada în care cei doi au fost plecați în Asia, băiețelul lor i-a așteptat cu nerăbdare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: