Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii

Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii

GALERIE FOTO (2) Gabriel Dorobanțu tânăr

Gabriel Dorobanțu este unul dintre marii muzicienii ai țării noastre, cu un repertoriu impresionat și multe piese ce au devenit adevărate șlagăre de-a lungul timpului.

Cum arăta Gabriel Dorobanțu când era mic

Gabriel Dorobanțu este deja arhicunoscut în țara noastră, dar puțini știu cum arăta el, de fapt, atunci când nu cunoscuse faima. În tinerețe, cântărețul de muzică ușoară aproape că nu mai poate fi recunoscut. Suplu, cu o gropiță în bărbie și cu uniforma de militar, cântărețul era cu totul diferit față de acum.

Cel ce avea să încânte milioane de români cu muzica sa a fost ferm convins că viaţa de soldat înseamnă distracţie.

“Am plecat în Armată cu câteva haine, cu un chec şi un pui prăjit. Credeam că e ca la Cinema”, a povestit artistul în cartea “Şi VIP-urile au fost soldaţi”, lansată pe piaţă în 2013 de solistul Ovidiu Purdea Someş.

“Plantonul mi s-a părut cel mai greu, îi plăteam pe cei tineri să facă în locul meu. Furam strugurii din viile Dobrogei cu feţele de pernă. M-am «liberat» sublocotenent şi cu o grămadă de prieteni”, a mai povestit îndrăgitul cântăreț.

Gabriel Dorobanțu: ”În copilărie voiam să fiu vedetă”

Artistul a dezvăluit că voia să devină vedetă încă de când era mic, iar acum este fericit că a reușit să încânte publicul și munca să îi fie recunoscută.

”În copilărie voiam să fiu vedetă, nu știam ce înseamnă lucrul asta. Nu știu cât sunt de vedetă, dar ce mi-am propus am făcut: am cântat pentru public, publicul mă răsplătește cu aplauze și îi sunt recunoscător. Învățăm cântece de la radio, încercăm să imit artiștii la modă, făceam spectacole pentru părinți. Nu am cântat pentru musafiri, dar am cântat pentru vecini și i-am convins. Era firesc să improvizez și o scenă, imaginația era bogată, credeam că suntem pe scenele mari ale lumii”, spune artistul.

Gabriel Dorobanțu tânăr
Gabriel Dorobanțu tânăr

Gabriel Dorobanțu nu s-a căsătorit niciodată

Ajuns acum la o vârstă respectabilă, Gabriel Dorobanțu a dezvăluit de ce a ales să nu se căsătorească niciodată. El a spus că preferă viața de burlac și mai mult decât atât, se amuză pe seama celor care au probleme din cauza soțiilor.

„Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se parea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele”, spune Dorobanțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: