Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști pe băiețelul din imagine? Este un celebru cântăreț acum

Îl recunoști pe băiețelul din imagine? Este un celebru cântăreț acum

Îl recunoști pe băiețelul din imagine? În prezent este un artist faimos și are o relație frumoasă cu o tânără la fel de celebră ca el. Încă din copilărie era în centrul atenției și iubit de cei dragi. Mama sa a postat o fotografie, pe Instagram, de pe vremea când avea doar un an. Plin de tort pe mâini, dar și pe față, este cel mai simpatic dintre membrii familiei, din imagine.

Îl recunoști pe băiețelul din imagine? Este un celebru cântăreț acum

Îl recunoști pe băiețelul din imagine? Este un artist renumit acum, iar pe atunci avea doar un an și era deliciul familiei. Mama lui a postat fotografia pe Instagram și a adunat mii de aprecieri și reacții din partea fanilor acestuia.

„Trec anii… Amintiri de acum 20 ani & prezent ❤️”, a scris mama cântărețului pe Instagram, în dreptul fotografiei de colecție cu artistul, în copilărie.  „Superbi!!!!! / Ce tare! Sunteți minunați!💙”, au comentat admiratorii.

Ei bine, dacă nu v-ați dat seama, până acum, vă spunem că este vorba despre Mario Fresh. Artist și iubitul Alexiei Eram.

Image result for mario fresh

În fotografia de mai sus, este el la vârsta de un an, la ziua sa de naștere, alături de mama, tatăl și sora sa, Raluca. Aceasta este plecată peste hotare, acum, în Dubai, unde își câștigă existența.

”In ultimii ani a fost destul de departe de familia ei, iar azi incepe un nou capitol pe un alt continent, nou si pentru ea. Raluca Galatanu, te iubesc si iti multumesc pentru toata energia ta frumoasa. Te astept acasa, eu nu plec nicaieri!❤️”, îi transmitea Mario Fresh surorii cândva.

Mario Fresh, lansat în muzică de Alex Velea

Cel care l-a propulsat în muzică este Alex Velea. Însă, mai înainte de a ajunge pe mâinile acestuia, Mario a participat la Românii au talent, unde a impresionat juriul cu vocea sa, la doar 10 ani.

Image result for mario fresh romanii au talent

Mario Frehs, însă, nu se mai înțelege acum cu mentorul său, de când s-a aliat cu Lino Golden. Alex Velea îi acuză pe cei doi că l-au trădat prin proiecte de colaborare, care lui nu-i convin. Astfel, Lino și Mario i-au părăsit casa de producție și au ales să-și facă de unii singuri drumul în carieră. De curând, Alex Velea a spus la Teo Show că se aștepta ca cei doi să-l abandoneze și că niciodată nu va mai colabora cu ei.

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo şi am luat-o ca atare. Mă aşteptam la un moment dat să se ajungă aici”,  a declarat Alex Velea, la Teo Show.

De altfel, Alex Velea spunea anul trecut pe canalul său de youtube că Mario Fresh și Lino Golden încă au obligații contractuale față de el.

”De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! (…) Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: