Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, înșelat de Brigitte Sfăt? Fiul ei, Robert, a dat-o de gol

Ilie Năstase, înșelat de Brigitte Sfăt? Fiul ei, Robert, a dat-o de gol

GALERIE FOTO (2) Ilie Năstase, înșelat de Brigitte Sfăt

Ilie Năstase, înșelat de Brigitte Sfăt? Fostul tenismen a declarat în nenumărate rânduri că regretă căsătoria cu Brigitte Sfăt, mărturisind că aceasta a vrut să fie în atenția publică. În reality show-ul brunetei are loc un conflict între Brigitte și fiul ei, Robert. Tânărul a dat de înțeles că vedeta l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase.

Ilie Năstase, înșelat de Brigitte Sfăt? Fiul ei Robert a dat-o de gol

Ilie Năstase, înșelat de Brigitte Sfăt? Fostul tenismen a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, dar au sfârșit prin a divorța cu mare scandal. În cadrul ultimei ediții a emisiunii Brigitte și Pastramă de pe Antena Stars, fiul brunetei a făcut dezvăluiri incendiare. Robert a avut un conflict cu mama sa și i-a adus acuzații grave acesteia. În trecut au circulat tot felul de zvonuri care spuneau că Brigitte Pastramă i-ar fi fost infidel lui Ilie Năstase, pe vremea când formau un cuplu.

Brigitte a negat mereu acuzațiile de infidelitate, dar se pare că fiul său este de altă părere. Acesta a mărturisit în fața camerelor de filmat că mama sa l-ar fi adus pe amantul său în casă, atunci când era căsătorită cu Ilie Năstase.

– Auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu pe la noi pe acasă?

– Când l-am chemat la noi acasă?

– Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie?

– Eu nu m-am văzut cu el!

– Duplicitară ești tu, femeie! Măcar nu mai fi așa pe cameră!

– Păi pe cameră, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu. În primul rând, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât eram cu Ilie!, şi-au spus cei doi în faţa camerelor de luat vederi.

Ilie Năstase, despre căsnicia cu Brigitte Sfăt

Pe 28 septembrie 2018, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au semnat actele de divorț la tribunal, dar ambii s-au recăsătorit ulterior, dar acum au ieșit la iveală detalii din căsnicia lor, spuse chiar de Ilie Năstase. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Ilie Năstase a vorbit despre căsnicia cu Brigitte.

Brigitte si Ilie Nastase

Acesta a spus că mariajul cu Brigitte i-a făcut făcut mult rău. ”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase la Kanal D.

În prezent, Brigitte este căsătorită cu Florin Pastramă. Vedeta a declarar că are anumite metode prin care îl controlează pe soțul ei. „Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real, sau cel puțin telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu”, a declarat bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: