Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase se relaxează la pescuit! „Fac curățenie prin toată casa”

Ilie Năstase se relaxează la pescuit! „Fac curățenie prin toată casa”

Ilie Năstase se relaxează la pescuit

Ilie Năstase se relaxează la pescuit! Fostul mare jucător de tenis este activ și în această perioadă. Merge cu bicicleta cât de mult poate și se relaxează pe malul Dunării.

Ilie Năstase anunțase în urmă cu puțin timp că s-a mutat la Constanța, orașul natal al soției sale, Ioana Simion. Fostul lider mondial a povestit cum își umple timpul în plină pandemie de COVID 19. Pus pe glume ca de fiecare dată, Năstase spune că polițiștii nu îl opresc niciodată pentru că îl văd om bătrân. Fostul jucător de tenis a povestit ce activități are în fiecare zi.

„Sunt la Dunăre, merg la pescuit. Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea. Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic. Eu stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace. Eu am cu ce să-mi ocup timpul, fac curățenie prin casă, fac curățenie în toată curtea”, a declarat Nasy, la Pro X.

Ilie Năstase se relaxează la pescuit!

Își petrece tot timpul la pescuit, făcând curățenie sau mergând cu bicicleta, dar spune că va răspunde imediat prezent dacă Armata va avea nevoie de el. Deocamdat sportivii de la clubul Dinamo au fost detașați pe timpul crizei la secții de poliție.

„Viața e mai importantă, e peste orice. Nu mai contează acum când se reia campionatul de fotbal sau campionatul de tenis. I-am văzut și pe cei de la Dinamo, detașați pe stradă, cu echipajele de Poliție. Dacă mă cheamă și pe mine Armata, o să accept!”, a spus Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: