Redactia.ro

Ilie Năstase surprinde în privinţa Biancăi Andreescu: „Nu ştiu dacă e o pierdere pentru România”

Bianca Andreescu, la doar 19 ani, a câştigat US OPEN, în urma finalei cu Serena Williams. Jucătoarea canadiană de origine română a urcat până pe locul 5 WTA.

Simona Halep a primit o lovitură grea de la Bianca Andreescu

Bianca Andreescu este prima sportivă din Canada care s-a impus într-un turneu de Grand Slam.

Îmi treceau foarte multe prin cap. Îmi e greu să exprim în cuvinte ce înseamnă pentru mine. Cred că atunci, după meci, îmi spuneam că a meritat să muncesc atât de mult și că a meritat să trec prin toate acele momente dificile. Noaptea trecută, înainte să mă culc, am făcut o pauză și am fost recunoscătoare pentru ce am obținut. Am visat la asta de când m-am apucat de tenis. Sunt foarte norocoasă. Am visat să câștig la US Open de la 12-13 ani. M-a ajutat mult. Cred că noi ne facem propria realitate cu mintea”, a spus Andreescu, în cadrul emisiunii Good Morning America, preluat de Digisport.

Ilie Năstase: Nu ştiu dacă e o pierdere pentru România

Ilie Năstase susține că noul număr 5 mondial nu este o pierdere pentru România.

Nu stiu daca e o pierdere pentru România, și noi avem multe jucătoare bune. Dar cu siguranță ar fi fost frumos să ne reprezinte în lume. Nu o cunosc personal pe Bianca Andreescu, dar am văzut meciul ei cu Williams. A jucat foarte bine”, a spus Ilie Năstase.

Loading...