Redactia.ro
Home » Stil de viață » Iluzia optică virală pe internet. Găsește cea de-a treia față în această poză. Dacă observi asta, ai vederea perfectă

Iluzia optică virală pe internet. Găsește cea de-a treia față în această poză. Dacă observi asta, ai vederea perfectă

GALERIE FOTO (2) Iluzia optică virală pe internet. Găsește cea de-a treia față în această poză. Dacă observi asta, ai vederea perfectă

Aceasta este iluzia optică ce a devenit virală pe internet! Găsește cea de-a treia față din această poză în aproximativ 10 secunde. Se spune că, dacă observi asta, ai vederea perfectă.

Din când în când apar tot felul de iluzii optice care fac înconjurul internetului. Se spune că ai o vedere demnă de un vultur dacă reușești să vezi cea de-a treia față din această fotografie în maximum 10 secunde. Mulți s-au speriat când au realizat unde este poziționată, de fapt.

Iluzia optică a devenit virală pe internet

Dacă te pasionează iluziile optice, atunci trebuie neapărat să încerci să deslușești și misterul acestei fotografii. După ce a fost postată pe o rețea de socializare, a stârnit rapid un val de comentarii în mediul online.

Aparent, în această poză poți să vezi două fetițe, una blondă și una care pare să fie brunetă sau șatenă. Este o imagine alb negru și cel sau cea care a realizat această imagine i-a provocat pe internauți să identifice cel de-al treilea chip din fotografie. Cele două copile sunt așezate și se țin de mână, dar… asta nu e tot ceea ce se vede!

Dacă închizi puțin ochii în timp ce te uiți la poză sau te îndepărtezi ușor de ea în timp ce o privești, vei observa că apare o față înspăimântătoare cumva suprapusă cu fetița blondă, potrivit The Sun.

Iluzia optică virală pe internet. Găsește cea de-a treia față în această poză
În fotografie, dacă te uiți cu ochii mijiți sau vezi de la distanță, o să observi o figură înspăimântătoare peste fetița blondă. Sursă foto: The Sun

Poza a devenit virală pe X, așa cum se numește acum fosta rețea de socializare Twitter. Oamenii au reacționat imediat după ce au realizat unde era cea de-a treia față.

„E super înspăimântător!”, „M-am speriat foarte tare!”, „Și așa mă speria poza originală, nu aveam nevoie să mă panichez și mai tare”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea cu această iluzie optică.

Sursă foto: Colaj Canva PRO/The Sun

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: